Prelungitoarele au funcția de a conecta barele la galeriile din metal.

Afișez toate cele 16 rezultate

FILTRU
Arată 36 48
Închide

Imbinare-cot pentru bare STYLUS19, Satin

60,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot STYLUS19 Satin este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 19 mm de culoare Satin.
Epuizat
Închide

Prelungitor bară LEVITA16

13,00 MDL bucată
Elementul Prelungitor bară LEVITA16 este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 16 mm la galeriile din metal. La conexiune, adăugați o consolă (picioruș) cu același diametru ca și barele.
Închide

Prelungitor bară PRESTIGE25

13,00 MDL bucată
Elementul Prelungitor bară PRESTIGE 25 este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 25 mm la galeriile din metal. La conexiune, adăugați o consolă (picioruș) cu același diametru ca și barele.
Epuizat
Închide

Prelungitor bară STYLUS19

13,00 MDL bucată
Elementul Prelungitor bară STYLUS19 este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 19 mm la galeriile din metal. La conexiune, adăugați o consolă (picioruș) cu același diametru ca și barele.
Închide

Imbinare-cot pentru bare STYLUS19, Antik

60,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot STYLUS19 Antik este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 19 mm de culoare Antik.
Închide

Imbinare-cot pentru bare STYLUS19, Onyx

60,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot STYLUS19 Onyx este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 19 mm de culoare Onyx
Închide

Imbinare-cot pentru bare PRESTIGE25, Chrome

60,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot PRESTIGE25 Chrome este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 25 mm de culoare Chrome.
Închide

Imbinare-cot pentru bare PRESTIGE25, Gold

60,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot PRESTIGE25 Gold este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 25 mm de culoare Gold
Închide

Imbinare-cot pentru bare PRESTIGE25, Onyx

60,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot PRESTIGE25 Onyx este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 25 mm de culoare Onyx
Închide

Imbinare-cot pentru bare PRESTIGE25, Satin

60,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot PRESTIGE25 Satin este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 25 mm de culoare Satin.
Închide

Imbinare-cot pentru bare PRESTIGE25, Antik

60,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot PRESTIGE25 Antik este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 25 mm de culoare Antik.
Închide

Imbinare-cot pentru bare LEVITA16, Satin

47,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot LEVITA16 Satin este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 16 mm de culoare Satin.
Închide

Imbinare-cot pentru bare LEVITA16, Onyx

47,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot LEVITA16 Onyx este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 16 mm de culoare Onyx
Închide

Imbinare-cot pentru bare LEVITA16, Gold

47,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot LEVITA16 Gold este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 16 mm de culoare Gold
Închide

Imbinare-cot pentru bare LEVITA16, Antik

47,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot LEVITA16 Antik este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 16 mm de culoare Antik.
Închide

Imbinare-cot pentru bare LEVITA16, Chrome

47,00 MDL bucată
Elementul îmbinare-cot are funcția de a conecta în unghi variabil barele galeriei din metal. Elementul Imbinare-cot LEVITA16 Chrome este destinat pentru unirea barelor cu diametrul de 16 mm de culoare Chrome.