Afișez 1 - 36 din 148 de rezultate

Arată 36 48

PRO S2 Profil aluminiu pentru trepte 5 mm extern B1, 2m, Argint Mat

130,00 MDL bucată
Profilul din aluminiu PRO S2 ARBITON este conceput pentru finisarea treptelor prin încadrarea plăcilor de pardoseli SPC  cu grosime de 5 mm. Are un aspect estetic. Poate fi folosit în zone cu trafic intens. Este disponibil în culorile argintiu și titan.

PRO S1 Profil aluminiu pentru trepte 5 mm intern B1, 2m, Argint Mat

130,00 MDL bucată
Profilul din aluminiu PRO S1 ARBITON este conceput pentru finisarea treptelor prin încadrarea plăcilor de pardoseli SPC  cu grosime de 5 mm. Are un aspect estetic. Poate fi folosit în zone cu trafic intens. Este disponibil în culorile argintiu și titan.

Cornișă NOËL & MARQUET, NOMASTYL, TL

350,00 MDL bucată
Размеры: 15 x 15 x 200 смCornișă lată TL NOMASTYL ® dă impresia de eleganță și rafinament. Profilul de cornișă TL este potrivit pentru interioare tradiționale datorită designului său tipic clasicЕсли вы дизайнер, вам могут пригодиться карнизы НОМАСТИЛЬ в формате 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, NOMASTYL, GT

125,00 MDL bucată
Dimensiuni: 11,7 x 5 x 200 cmCornișa GT poate fi instalată pe tavan în două direcții posibile pentru a oferi un efect de finisare personalizat. Un design simplu cu detalii liniare și un profil geometric creează o piesă caracteristică atemporală.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele NOMASTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, NOMASTYL, TI

290,00 MDL bucată
Dimensiuni: 13,8 x 13,8 x 200 cmCornișa lată TI NOMASTYL ® dă impresii de eleganță și rafinament. Cu formă pronunțată și rotunjită oferă textură și dimensiune unui interior. Liniile fine și suprafața netedă creează umbrire subtilă pentru a îmbunătăți designul cornișei TI.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele NOMASTYL în format 3D.

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z103

450,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 14,5 x 14,5 x 1,8 cmAdăugați textură unui interior cu designul clasic al cornierului Z103 ARSTYL® Cornierul de colț Z103 poate fi combinat cu profilul Z10 pentru a crea brâuri unice de perete.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z13 Flex

850,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8 x 2,2 x 200 cmZ13 vine ca parte a gamei Flex, permițând modelarea precisă a formei camerei. Simplitatea acestei cornișe este de bun augur atât cu interioarele moderne, cât și cu cele tradiționale. Z13 ARTSTYL este o plintă de perete perfectă pentru a crea interioare personalizate.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai plintele ARSTYL flexibile în format 3D. 

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WD2-2200

250,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7 x 1.5 x 220 cmUtilizați WD2 ca brâu clasic sau pentru a crea panouri, rame sau compoziții individuale pe perete sau tavan. Designul contemporan al profilului WD2 îl face complementul perfect pentru orice interior modern. Formele minimaliste asigură adaptabilitatea la împrejurimile sale, inclusiv la cele mai creative și îndrăznețe spații.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, SP2

210,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2,2 x 0,9 x 200 cmPlinta îngustă SP2 ARTSTYL este un element din poliuretan perfect pentru a crea interioare personalizate. Formă sa simplistă asigură că funcționează cu toate stilurile de decor, inclusiv cu mediile contemporane.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, SP3

230,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2,3 x 1,3 x 200 cmÎmbunătățiți design-ul interior folosind profilul SP3 pentru noul aspect al camerii. SP3 ARTSTYL este o plintă de perete din poliuretan perfectă pentru a crea interioare personalizate.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, ARSTYL, IL 5

500,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5 x 5 x 200 cmDirecția luminii cu LED-uri poate fi influențată jucând pe locația cornișei IL5. Posibilitatea de a plasa piese orizontale, verticale și diagonale permite să vă personalizați în mod creativ locuința modernă sau spațiul profesional. Utilizarea cornișei IL5 ARSTYL® ca sursă de lumină indirectă creează o atmosferă confortabilă și caldă.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FT1F

105,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3,8 x 1,3 x 200 cmPlinta FT1F este finisată cu vopsea albă (culoarea RAL 9016), fiind complet gata de instalare. Un design modern și geometric adaugă o notă modernă de finisare unui interior. FT1F este, de asemenea, funcțional datorită materialului durabil care protejează pereții de impact, murdărie și deteriorare. Modelul oferă o tranziție lină între perete și podea. Este potrivită pentru interioare moderne și tradiționale.Plinta FT1F poate fi folosită și ca brâu și ca profil pentru rame de perete.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți produsele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FT2F

125,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5,8 x 1,3 x 200 cmPlinta FT2F WALLSTYL este gata vopsită, ideală pentru proiecte cu un interval de timp limitat. FT2F are un design fin, asigurându-i versatilitatea pentru a se îmbina cu stilurile moderne de decor. Liniile orizontale se îmbină perfect cu formele utilizate în mod obișnuit în construcțiile contemporane.  Plinta FT2F WALLSTYL® este atât atrăgătoare din punct de vedere vizual, cât și practică, datorită proprietăților sale rezistente la impactul acțiunilor zilnice.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FL2 Flex

760,00 MDL bucată
Dimensiuni: 12 x 1,5 x 200 cmPlinta FL2 FLEX oferă o tranziție lină și lustruită între perete și podea, adăugând notă finală unui interior. Fiind flexibilă, plinta FL2 Flex creează un finisaj fin pentru pereții curbați și stâlpii rotunzi.  Detaliile subtile permit plintei FL2 să se îmbine perfect cu o varietate de stiluri interioare.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți profilele FLEX în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FT2

125,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5,8 x 1,3 x 200 cmPlinta FT2 WALLSTYL® este atât atrăgătoare din punct de vedere vizual, cât și practică, datorită proprietăților sale rezistente la impactul acțiunilor zilnice. Indiferent de acoperirea podelei, plinta FT2 oferă un finisaj modern și sofisticat.  Aspectul minimalist asigură că plinta FT2 WALLSTYL® este versatilă și atemporală, adaptându-se cu ușurință la orice schimbare a stilului de decor.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FL6

37,00 MDL bucată
Dimensiuni: 1,2 x 1,9 x 200 cmPlinta FL6 WALLSTYL® este atât atrăgătoare din punct de vedere vizual, cât și practică, datorită proprietăților sale rezistente la impactul acțiunilor zilnice. Forma FL6 oferă o estetică perfectă atât în interioarele moderne, cât și în cele tradiționale. Aspectul minimalist asigură că plinta FL6 WALLSTYL® este versatilă și atemporală, adaptându-se cu ușurință la orice schimbare a stilului de decor.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FL4

380,00 MDL bucată
Dimensiuni: 15 x 2 x 200 cmEvidențiați rafinamentul unui interior tradițional cu plinta FL4 WALLSTYL®. Un design simplist și partea superioară curbată adaugă detalii subtile și stilate unei camere.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FD2

230,00 MDL bucată
Dimensiuni: 15 x 1,1 x 200 cmUn design fin minimalist face din plinta FD2 WALLSTYL® atingerea perfectă a interioarelor moderne. Din punct de vedere estetic, plinta FD2 WALLSTYL® este simplistă, având o singură linie detaliată care curge în paralel cu liniile podelei și peretelui.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FB2F

210,00 MDL bucată
Dimensiuni: 10 x 1,3 x 200 cmProtejați pereții de deteriorări și urme cu FB2 funcțional, pentru a prelungi standardul de finisare al unei încăperi. Stilul clasic al plintei FB2F WALLSTYL este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli. Un design delicat și elegant oferă o textură subtilă unui perete și creează o tranziție lină între perete și podea. Plinta FB2F WALLSTYL ® este gata de instalare fiind vopsite în alb în culoarea RAL 9016.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FB1F

130,00 MDL bucată
Dimensiuni: 6 x 1,3 x 200 cmConcepută într-un stil clasic, plinta FB1F WALLSTYL oferă atât elemente decorative, cât și de protecție.   Un material rezistent la umezeală face ca FB1 să fie potrivit pentru băi și bucătării umede. Plinta FB1F WALLSTYL ® este gata de instalare fiind vopsite în alb în culoarea RAL 9016.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă universală NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WT8

70,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2 x 3 x 200 cmWT8 poate fi folosită ca cornișă la tavan sau ca plintă îngustă la pardoseli. Aspectul său minimalist se pretează tuturor interioarelor datorită designului său simplist și rotunjit.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z13

380,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8 x 2,2 x 200 cmZ13 ARTSTYL este o plintă de perete perfectă pentru a crea interioare personalizate. Cu ajutorul ei se realizează chenaruri, elemente de decor sau pentru a împărți culorile pe aceiași suprafață.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WT1

150,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5,8 x 4,5 x 200 cmCornișa WT1 urmează tendința liniilor clare regăsite în design-urile contemporane și, prin urmare, este potrivită pentru spațiile de locuit moderne. Datorită simplității, cornișa adaugă dimensiune încăperii în mod subtil.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Pardoseala SPC, Stejar Dallas, ARBITON colecția WOODRIC EIR CWS 210

800,00 MDL / m²
Pardoselile WOODRIC click sunt pardoseli cu bază minerală din piatră care oferă o rezistență ridicată la deteriorări mecanice și o rezistență completă la apă, păstrând în același timp un aspect natural și frumos. Sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc o pardoseală din lemn, dar stilul lor de viață exclude utilizarea materialelor moi, non-impermeabile și predispuse la deteriorare.  În plus, SPC Woodric au un strat de protecție unic ANTISCRATCH numit Nano Titan care le mărește rezistența la zgârieturi cu 30% în comparație cu alte podelele obișnuite.Plăcile SPC din colecția WOODRIC au dimensiunile de 1,22 x 0,229 m cu suprafața de 0,279 m. Cutia conține 8 plăci și fac 2,235 m2Unitatea de măsură pentru pardoseli este metrul pătrat. Adăugați în coș metrajul necesar, cu zecimale utilizând punct între cifre.

Pardoseala SPC, Stejar Lakewood, ARBITON colecția WOODRIC CW186

800,00 MDL / m²
Pardoselile WOODRIC click sunt pardoseli cu bază minerală din piatră care oferă o rezistență ridicată la deteriorări mecanice și o rezistență completă la apă, păstrând în același timp un aspect natural și frumos. Sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc o pardoseală din lemn, dar stilul lor de viață exclude utilizarea materialelor moi, non-impermeabile și predispuse la deteriorare.  În plus, SPC Woodric au un strat de protecție unic ANTISCRATCH numit Nano Titan care le mărește rezistența la zgârieturi cu 30% în comparație cu alte podelele obișnuite.Plăcile SPC din colecția WOODRIC au dimensiunile de 1,22 x 0,229 m cu suprafața de 0,279 m. Cutia conține 8 plăci și fac 2,235 m2Unitatea de măsură pentru pardoseli este metrul pătrat. Adăugați în coș metrajul necesar, cu zecimale utilizând punct între cifre.

Pardoseala SPC, Stejar Timbersland, ARBITON colecția WOODRIC CW185

800,00 MDL / m²
Pardoselile WOODRIC click sunt pardoseli cu bază minerală din piatră care oferă o rezistență ridicată la deteriorări mecanice și o rezistență completă la apă, păstrând în același timp un aspect natural și frumos. Sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc o pardoseală din lemn, dar stilul lor de viață exclude utilizarea materialelor moi, non-impermeabile și predispuse la deteriorare.  În plus, SPC Woodric au un strat de protecție unic ANTISCRATCH numit Nano Titan care le mărește rezistența la zgârieturi cu 30% în comparație cu alte podelele obișnuite.Plăcile SPC din colecția WOODRIC au dimensiunile de 1,22 x 0,229 m cu suprafața de 0,279 m. Cutia conține 8 plăci și fac 2,235 m2Unitatea de măsură pentru pardoseli este metrul pătrat. Adăugați în coș metrajul necesar, cu zecimale utilizând punct între cifre.

Pardoseala SPC, Stejar Stamford, ARBITON colecția WOODRIC CW 181

800,00 MDL / m²
Pardoselile WOODRIC click sunt pardoseli cu bază minerală din piatră care oferă o rezistență ridicată la deteriorări mecanice și o rezistență completă la apă, păstrând în același timp un aspect natural și frumos. Sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc o pardoseală din lemn, dar stilul lor de viață exclude utilizarea materialelor moi, non-impermeabile și predispuse la deteriorare.  În plus, SPC Woodric au un strat de protecție unic ANTISCRATCH numit Nano Titan care le mărește rezistența la zgârieturi cu 30% în comparație cu alte podelele obișnuite.Plăcile SPC din colecția WOODRIC au dimensiunile de 1,22 x 0,229 m cu suprafața de 0,279 m. Cutia conține 8 plăci și fac 2,235 m2Unitatea de măsură pentru pardoseli este metrul pătrat. Adăugați în coș metrajul necesar, cu zecimale utilizând punct între cifre.

Pardoseala SPC, Stejar Whitecreek, ARBITON colecția WOODRIC CW175

800,00 MDL / m²
Pardoselile WOODRIC click sunt pardoseli cu bază minerală din piatră care oferă o rezistență ridicată la deteriorări mecanice și o rezistență completă la apă, păstrând în același timp un aspect natural și frumos. Sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc o pardoseală din lemn, dar stilul lor de viață exclude utilizarea materialelor moi, non-impermeabile și predispuse la deteriorare.  În plus, SPC Woodric au un strat de protecție unic ANTISCRATCH numit Nano Titan care le mărește rezistența la zgârieturi cu 30% în comparație cu alte podelele obișnuite.Plăcile SPC din colecția WOODRIC au dimensiunile de 1,22 x 0,229 m cu suprafața de 0,279 m. Cutia conține 8 plăci și fac 2,235 m2Unitatea de măsură pentru pardoseli este metrul pătrat. Adăugați în coș metrajul necesar, cu zecimale utilizând punct între cifre.

Componente uși duble de interior Model-2

230,00 MDL4.225,00 MDL
Adăugați la o ușă dublă: foaia de ușă la mărimea necesară, toc (cutia) - 3 buc, pervaz pe o parte - 3 buc sau ambele părți a ușii - 6 buc, extensia cu lățimea potrivită (dacă peretele e mai lat de 10 cm) și feronerie pentru a forma setul dumneavoastră personalizat.

Ușă de interior Model-2, 60 cm, albă

6.650,00 MDL Set
În set sunt calculate foaia de ușă, tocul din 2.5 buc., pervaz 2.5 buc. pe o parte a ușii.Dacă aveți nevoie suplimentar de pervaz pe a doua parte, extensii de 10 cm sau 25 cm,  prag, feronerie – accesați-le din site și adăugați-le la comandă.

Ușă de interior Model-2, 70 cm, albă

6.650,00 MDL Set
În set sunt calculate foaia de ușă, tocul din 2.5 buc., pervaz 2.5 buc. pe o parte a ușii.Dacă aveți nevoie suplimentar de pervaz pe a doua parte, extensii de 10 cm sau 25 cm,  prag, feronerie – accesați-le din site și adăugați-le la comandă.

Ușă de interior Model-2, 80 cm, albă

6.650,00 MDL Set
În set sunt calculate foaia de ușă, tocul din 2.5 buc., pervaz 2.5 buc. pe o parte a ușii.Dacă aveți nevoie suplimentar de pervaz pe a doua parte, extensii de 10 cm sau 25 cm,  prag, feronerie – accesați-le din site și adăugați-le la comandă.

Ușă de interior Model-2, 90 cm, albă

6.750,00 MDL Set
În set sunt calculate foaia de ușă, tocul din 2.5 buc., pervaz 2.5 buc. pe o parte a ușii.Dacă aveți nevoie suplimentar de pervaz pe a doua parte, extensii de 10 cm sau 25 cm,  prag, feronerie – accesați-le din site și adăugați-le la comandă.

Ușă de interior Model-3, 60 cm, gri

6.650,00 MDL Set
În set sunt calculate foaia de ușă, tocul din 2.5 buc., pervaz 2.5 buc. pe o parte a ușii.Dacă aveți nevoie suplimentar de pervaz pe a doua parte, extensii de 100, 250 mm,  prag, feronerie – accesați-le din site și adăugați-le la comandă.

Ușă de interior Model-3, 70 cm, gri

6.650,00 MDL Set
În set sunt calculate foaia de ușă, tocul din 2.5 buc., pervaz 2.5 buc. pe o parte a ușii.Dacă aveți nevoie suplimentar de pervaz pe a doua parte, extensii de 100, 250 mm,  prag, feronerie – accesați-le din site și adăugați-le la comandă.

Ușă de interior Model-3, 80 cm, gri

6.900,00 MDL Set
În set sunt calculate foaia de ușă, tocul din 2.5 buc., pervaz 2.5 buc. pe o parte a ușii.Dacă aveți nevoie suplimentar de pervaz pe a doua parte, extensii de 100, 250 mm,  prag, feronerie – accesați-le din site și adăugați-le la comandă.