Despre achitare

Achitarea produselor comandate se poate efectua în avans sau, cel târziu, în momentul recepționării produselor comandate.

Ne rezervăm dreptul ca, în anumite circumstanțe, să solicităm plata produselor în avans. Dacă suma achitată în avans este mai mică decât valoarea produselor comandată, va trebui să achitați diferenţa în numerar în momentul recepționării comenzii.

Alege modul optimal de plată:

Achitarea comenzii și serviciilor de livrare se efectuează prin una din următoarele metode:

  • Cash la livrare. Pentru achitarea la livrare în numerar, în momentul înregistrării comenzii, indicați modalitatea de achitare „Cash la livrare”. Toate documentele financiare necesare vor fi prezentate dumneavoastră de către curier odată cu primirea comenzii. Achitarea poate fi realizată numai în lei moldovenești, în strictă conformitate cu prețul indicat în bonul de casă.
  • Plata cu card bancar online. Cumpărăturile în magazinul-online poate fi plătite direct pe site. Vei fi direcționat automat pe pagina securizată, unde vei introduce datele cardului pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL). Dekora.md nu păstrează  nici un fel de detalii cu privire la card. Banca este în drept să refuze efectuarea tranzacțiilor care întrunesc semnele caracteristice pentru tranzacție frauduloasă. Plata este prelucrată în sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online, care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produsului. Doar banca are acces la datele cardului Dvs și efectuează procesarea datelor de pe aceasta, magazinul dekora.md nu solicită și nu stochează datele cardului Dvs. De asemenea, magazinul dekora.md nu prelucrează, stochează sau procesează în alt fel datele de pe cardul Dvs bancar.
  • Plata online prin sistemul PayNet. Poți procura produsele de pe website-ul nostru oriunde ai fi, din orice țară a lumii. Un mod convenabil este oferit de paynet.md care include sistemele electronice visa, master card, bitcoin, yandex.
  • Plata prin transfer bancar. Pentru achitarea mărfii prin transfer bancar, persoanele juridice, pot imprima contul de plată direct din site, după selectarea comenzii în coș. Contul trebuie să fie achitat în decursul a trei zile bancare. Livrarea va fi efectuată după primirea banilor pe contul nostru bancar.
  • Plata la orice sucursală bancară. La finalizarea comenzii, alege metoda de plată Transfer Bancar.  Pe ecran vor apărea datele bancare, dar și pe e-mail vei recepționa un cont de plată, pe care îl poți tipări și intra cu el la oricare oficiu bancar.
  • Credit. Toate produsele din magazinul nostru pot fi cumpărate în rate cu 0% dobândă cu LiberCard de la MAIB! Cumpără acum și restitui banii la bancă în 3 rate egale,  începând cu luna următoare.
  • Eliberarea facturii fiscale este obligatorie. Pe baza hotărârii Guvernului RM Nr.155 art. IV, p. 47 din 08.04.2015, În cadrul comerţului electronic, cu plata în numerar şi/sau cu alt instrument de plată, eliberarea facturii fiscale este obligatorie.

  • Despre protecția confidențialității a informațiilor despre clienți și politica de securitate vedeți aici.