Negrul nu este doar o culoare, ci și o atitudine. Este o declarație care reprezintă sofisticare, eleganță și putere. Nuanțe negre în designul interior creează o ambianță îndrăzneață și dramatică, care atrage atenția și emană încredere.

Afișez toate cele 9 rezultate

Arată 36 48

AL60, Plinta din aluminiu, Black Matt, 2,5m și accesorii

27,00 MDL240,00 MDL MDL Accesorii-plintă
Dimensiunile plintei: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 6 сm; Lățime: 1,1 сmFiind un accesoriu, plinta pentru pardoseli, pe lângă practicitate, trebuie să prezinte și un aspect estetic plăcut. Într-un spațiu cu elemente metalice mate sau lucioase, plintele din aluminiu vin să completeze armonios designul. Acestea se potrivesc oricărui tip de pardoseală și sunt  o soluție excelentă pentru instalarea în încăperi umede, băi și bucătării.Plinta din aluminiu dekora.md, are înălțimea de 60 mm și lungimea de 2,5 m. Moderat flexibilă. Este destinată pentru pereți netezi.

AL 10, mini plintă pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m

290,00 MDL bucată
Dimensiunile AL 10: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 0,65 сm; Lățime: 1 сmMini plinta este destinată pentru acoperirea rosturilor tehnologice la montarea podelelor finisate. Este o alternativă simplificată la plinta ascunsă.

AL 16, mini plintă pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m

310,00 MDL bucată
Dimensiunile AL 16: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 0,65 сm; Lățime: 1,6 сmMini plinta este destinată pentru acoperirea rosturilor tehnologice la montarea podelelor finisate. Este o alternativă simplificată la plinta ascunsă.

UR8, Profil ascuns pentru pereți, Negru Matt, 2,9m

155,00 MDL bucată
Dimensiunile profilului UR8: Lungime: 2,90 m; Înălțime: 1,37 сm; Lățime: 4 сmProfilul de tip ascuns este folosit ca separator de perete combinat cu sistemul de tavan de tip ascuns și plinte de podea UP2. În același timp, profilul în sine devine unul dintre elementele importante ale structurii de susținere, asigurând fixarea foilor de gips-carton.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, IL12 Black

300,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8 x 2,5 x 200 cmProfilul IL12 BLACK WALLSTYL® poate fi instalat pe toate părțile peretelui și chiar pe mobilier. Finisajul negru plin de caracter face ca acest element să fie preferat atunci când vine vorba de conferirea unui spațiu cu o notă suplimentară de căldură și intimitate.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FT2 Black

180,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5,8 x 1,3 x 200 cmFT2 BLACK servește drept o amintire a avantajelor designului minimalist cu o notă contemporană în finisaj complet negru. Designul simplu și sigur face ca acest element să fie potrivit pentru orice cameră în orice tip de interior.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, IL11 Black

520,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8 x 2 x 200 cmPlinta IL11 BLACK este dotată cu banda de difuzie care distribuie lumina, astfel încât LED-urile devin aproape invizibile. Banda integrată în flancul plintei oferă un element funcțional și decorativ, cu o anumită versatilitate care permite diferite efecte de iluminare în funcție de instalare.  Banda se contopește cu plinta atunci când LED-urile sunt stinse și creează o atmosferă de iluminare moale atunci când sunt conectate.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, IL10 Black

520,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8 x 2,3 x 200 cmPlinta IL10 BLACK WALLSTYL® este dotat cu banda de difuzie a luminii care diminuează și distribuie lumina uniform, astfel încât LED-urile să nu mai fie vizibile. Difuzorul negru este aproape invizibil atunci când luminile LED sunt stinse și creează o nuanță complet diferită de lumină atunci când sunt conectate.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

UP2, Profil de tip ascuns pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m

200,00 MDL bucată
Dimensiunile profilului UP2: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 4 сm; Lățime: 1,4 сmAcest profil creează un efect de „perete plutitor”.Prezența acestui profil UP2 în interior trebuie planificată din timp. Se instalează la nivelul peretelui, adică necesită o nișă. Pentru simplificarea instalării, profilul este proiectat cu șină de ghidare. La dorință, profilul poate fi instalat în complect cu profilul de tip ascuns pentru tavan UB2 sau UB3.