Cu ajutorul profilelor (brâie) pentru decor suprafațe plane, e posibil de a zona pereții și de a crea diverse forme sub formă de pătrat, dreptunghi sau cu figuri. Fiecare formă poate fi evidențiată prin textură, aplicată cu tapet corespunzător sau vopsit în nuanță necesară. 

Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți
– produsele Bellodeco în format 3D.
– cornișele WALLSTYL în format 3D (HDPS)
– cornișele ARSTYL în format 3D (Poliuretan),
– cornișele NOMASTYL în format 3D (Polistiren).

NOU la dekora.md!
Descoperiți gama de produse NOËL & MARQUET – etalon în decorul pereților!

Afișez 1 - 36 din 44 de rezultate

Arată 36 48

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, SP3-4

350,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 15,3 x 15,3 x 1,3 cmCornierul SP3-4 are o formă geometrică care lasă o impresie profesională și stilată. Plinta SP3 și cornierul SP3-4 pot fi folosite pentru a crea modele personalizate de perete, panouri sau pentru a încadra elemente decorative.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai colecția ARSTYL în format 3D.

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, SP2-5

350,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 15,2 x 15,2 x 0,9 cmCornierul SP2-5 și plinta SP2 pot fi combinate pentru a crea modele de perete, panouri sau pot fi folosite pentru a încadra elemente decorative precum tablouri sau oglinzi. Simplitatea acestor produse asigură atemporalitatea lor și adaptabilitatea în orice stil de interior.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai colecția ARSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, IL12 Black

300,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8 x 2,3 x 200 cmProfilul IL12 BLACK WALLSTYL® poate fi instalat pe toate părțile peretelui și chiar pe mobilier. Finisajul negru plin de caracter face ca acest element să fie preferat atunci când vine vorba de conferirea unui spațiu cu o notă suplimentară de căldură și intimitate.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă de perete pentru conexiuni NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL10

110,00 MDL bucată
Dimensiuni: 200 x 30 x 1,45 cmWALLSTYL® WL10 poate fi folosit ca o conexiune elegantă între mai multe panouri de perete. Poate fi combinat cu plinta FL11 și panourile de perete Canelé S, Canele L, Dorique și Scuretto pentru a crea pereți 3D unici sau poate fi instalat individual pentru a forma rame.WL10 poate fi, de asemenea, utilizat separat pentru a crea rame sau alte design-uri decorative. Unghiurile ascuțite și grafice cu un design geometric îndrăzneț creează un joc de lumină și umbră.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Plintă de perete pentru conexiuni NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FL11

110,00 MDL bucată
Dimensiuni: 200 x 25 x 1,45 cmFolosiți FL11 împreună cu plinta WL10 și panourile de perete Canelé S, Canele L, Dorique și Scuretto pentru o combinație perfectă.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z10 FLEX

580,00 MDL bucată
Dimensiuni: 1,8 x 3,8 x 200 cmFabricat din poliuretan, plinta Z10 FLEX este o versiune flexibilă a produsului standard Z10 ARSTYL ® . Este o soluție pentru decor pereți sau suprafețe curbate. Caracterul său clasic îi asigură adaptabilitatea la toate mediile, inclusiv la decoruri grandioase și foarte detaliate.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z103

450,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 14,5 x 14,5 x 1,8 cmAdăugați textură unui interior cu designul clasic al cornierului Z103 ARSTYL® Cornierul de colț Z103 poate fi combinat cu profilul Z10 pentru a crea brâuri unice de perete.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WD2-2200

250,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7 x 1.5 x 220 cmUtilizați WD2 ca brâu clasic sau pentru a crea panouri, rame sau compoziții individuale pe perete sau tavan. Designul contemporan al profilului WD2 îl face complementul perfect pentru orice interior modern. Formele minimaliste asigură adaptabilitatea la împrejurimile sale, inclusiv la cele mai creative și îndrăznețe spații.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, SP2

210,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2,2 x 0,9 x 200 cmPlinta îngustă SP2 ARTSTYL este un element din poliuretan perfect pentru a crea interioare personalizate. Formă sa simplistă asigură că funcționează cu toate stilurile de decor, inclusiv cu mediile contemporane. Plinta SP2 și cornierul SP2-5 și pot fi combinate pentru a crea modele de perete, panouri sau pot fi folosite pentru a încadra elemente decorative precum tablouri sau oglinzi.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, SP3

230,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2,3 x 1,3 x 200 cmÎmbunătățiți design-ul interior folosind profilul SP3 pentru noul aspect al camerii. SP3 ARTSTYL este o plintă de perete din poliuretan perfectă pentru a crea interioare personalizate. Plinta SP3 și cornierul SP3-4 pot fi folosite pentru a crea modele personalizate de perete, panouri sau pentru a încadra elemente decorative.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, ARSTYL, IL 5

500,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5 x 5 x 200 cmDirecția luminii cu LED-uri poate fi influențată jucând pe locația cornișei IL5. Posibilitatea de a plasa piese orizontale, verticale și diagonale permite să vă personalizați în mod creativ locuința modernă sau spațiul profesional. Utilizarea cornișei IL5 ARSTYL® ca sursă de lumină indirectă creează o atmosferă confortabilă și caldă.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FT1F

105,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3,8 x 1,3 x 200 cmPlinta FT1F este finisată cu vopsea albă (culoarea RAL 9016), fiind complet gata de instalare. Un design modern și geometric adaugă o notă modernă de finisare unui interior. FT1F este, de asemenea, funcțional datorită materialului durabil care protejează pereții de impact, murdărie și deteriorare. Modelul oferă o tranziție lină între perete și podea. Este potrivită pentru interioare moderne și tradiționale.Plinta FT1F poate fi folosită și ca brâu și ca profil pentru rame de perete.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți produsele WALLSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z13

380,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8 x 2,2 x 200 cmZ13 ARTSTYL este o plintă de perete perfectă pentru a crea interioare personalizate. Cu ajutorul ei se realizează chenaruri, elemente de decor sau pentru a împărți culorile pe aceiași suprafață.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z102

470,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 20 x 20 x 1,8 cmCornierul de colț Z102 poate fi combinat cu profilul Z10 pentru a crea brâuri unice de perete.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, T40

125,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3 x 2 x 200 cmIndiferent dacă este utilizat ca brâu, cornișă sau ramă de perete, T40 WALLSTYL® va oferi o notă elegantă și profesională restaurantelor, barurilor și mediilor de locuit.  Designul cubic se pretează la interioare moderne, dar forma geometrică este versatilă. O linie de umbră sub profil adaugă un efect atmosferic. Profilele pot fi instalate în toate direcțiile pentru a crea modele unice de perete și piese caracteristice.Combinați creativitatea și simplitatea curată cu modelul T40.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți produsele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FT1

105,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3,8 x 1,3 x 200 cmPlinta FT1 WALLSTYL® oferă o tranziție lină între perete și podea. Este potrivită pentru interioare moderne și tradiționale. FT1 poate fi instalat fie cu margina tăiată diagonal în partea de sus, fie cu ea în partea de jos formând un spațiu în spate care ar acunde firele. Toate metodele de aplicare au ca rezultat un finisaj uniform și sofisticat.Plinta FT1 poate fi folosită și ca brâu și ca profil pentru rame de perete.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți produsele WALLSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WE2

120,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.6 x 3.6 x 200 cmOferă protecție suplimentară muchiilor la pereți cu profilul funcțional WE2. Un design liniar elegant, cu detalii rotunjite, face din WE2 o caracteristică sofisticată în interioarele tradiționale. Designul său clasic adaugă o textură subtilă unui interior, protejând în același timp de impact, deteriorări și urme.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FL9

210,00 MDL bucată
Dimensiuni: 10 x 0,8 x 200 cmProfilul său minimalist este profesional, iar materialul rezistent la impact oferă protecție peretelui. Încorporați plinta simplistă FL9 WALLSTYL într-un spațiu pentru a oferi detalii atemporale și o textură suplimentară. FL9 poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea modele de panouri sau cadre.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, IL 12

280,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2.5 x 2 x 200 cmAtunci când este combinat cu iluminatul LED, profilul IL12 WALLSTYL creează o atmosferă armonioasă și caldă în casa dumneavoastră. Posibilitățile de aplicare ale profilului mic sunt multiple, fie pe pereți, fie pe tavan. Doar dă-ți frâu liber imaginației. Corpul profilului este opac iar banda este livrată cu un difuzor din fabrică. Tot ce trebuie să faceți este să lipiți banda LED la alegere în canelura prevăzută.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, W1

160,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5,5 x 1,8 x 200 cmUtilizați profilul W1 pentru a crea caracteristici de decor la comandă, inclusiv modelarea panourilor, rame și ca finisaj al lambriurilor. Profilul versatil W1 WALLSTYL are aplicații posibile nelimitate, inclusiv ca sursă de iluminare LED indirectă.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, IL3

140,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5 x 3,3 x 200 cmUtilizați cornișa IL3 WALLSTYL® ca o funcție de iluminare indirectă subtilă și sofisticată.Dimensiunile și designul simplu ale cornișei IL3 asigură adecvarea acesteia la majoritatea mediilor. Forma mică a IL3 îl face un model ideal pentru a se combina cu cornișele existente și pentru a crea elemente de design neobișnuite.Acest produs poate fi folosit ca cornișă de sine stătătoare sau ca profil pentru iluminarea indirectă cu LED.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, IL4

140,00 MDL bucată
Dimensiuni: 6 x 3,6 x 200 cmCornișa IL4 WALLSTYL® poate fi folosită ca sursă de lumină LED indirectă pentru a ilumina peretele sau tavanul. O cornișă geometrică precum IL4 oferă o formă creativă și unică unui interior. Acest produs poate fi folosit ca profil de iluminat indirect sau ca cornișă de sine stătătoare. Combinați IL4 cu alte profile și lăsați-le să apară într-o lumină nouă.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WD5

100,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.8 x 1 x 200 cmO formă geometrică urmează liniile curate găsite în designul contemporan.  Utilizați WD5 pentru a crea elemente de decor, cum ar fi panouri, rame de perete sau compoziții personalizate. WD5 poate fi instalat pe perete sau tavan în diferite moduri pentru a îmbunătăți un interior.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WD2

230,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7 x 1.5 x 200 cmUtilizați WD2 ca brâu clasic sau pentru a crea panouri, rame sau compoziții individuale pe perete sau tavan. Designul contemporan al profilului WD2 îl face complementul perfect pentru orice interior modern. Formele minimaliste asigură adaptabilitatea la împrejurimile sale, inclusiv la cele mai creative și îndrăznețe spații.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WD3

230,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7 x 1.5 x 200 cmUtilizați profilul decorativ WD3 WALLSTYL pentru a împărți culorile sau pentru a crea lambriuri și încadrări la comandă. Acest profil atemporal adaugă o textură netedă unui perete. Un design simplist, curbat, asigură că WD3 este versatil și produce un finisaj profesional și elegant.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL6

200,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7.5 x 2.2 x 200 cmWL6 este potrivit pentru formarea decorațiunilor interioarelor tradiționale, prin proiectarea de desene unice de pereți. Versatilul WL6 WALLSTYL® are multiple posibilități de aplicare, inclusiv ca pervaz pentru uși sau brâu pentru pereți. Un material rezistent la umiditate asigură că WL6 este potrivit pentru băi și alte medii umede.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL1

170,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.3 x 1.8 x 200 cmProfilul WL1 WALLSTYL are un aspect simplist, dar sofisticat, care se îmbină atât cu mediile moderne, cât și cu cele tradiționale. Încorporarea texturii subtile într-un interior produce un finisaj bine rotunjit.Există posibilități infinite, la instalarea plintei de perete WL1, pentru a crea modele unice de pereți și tavan sau încadrare.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL3

170,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.8 x 1.6 x 200 cmWL3 permite o modalitate simplă de a crea caracteristici de decor personalizate cu un rezultat excelent. Modelul WL3 WALLSTYL® poate fi folosit pentru a împărți cu ușurință culorile sau pentru a crea separare pe un perete sau tavan. În plus, profilul poate fi folosit pentru a înfrumuseța și a oferi încadrare decorativă.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL2

170,00 MDL bucată
Dimensiuni: 4 x 2 x 200 cmUn stil clasic evidențiază și îmbunătățește un interior elegant.  Brâul decorativ WL2 WALLSTYL® poate fi folosit pentru a crea panouri, rame diverse sau pentru a diviza secțiuni după culori. Combinați WL2 cu profile suplimentare pentru a produce un interior bine rotunjit și elegant.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL7

70,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2.5 x 1.3 x 200 cmUn design simplist produce un finisaj elegant și profesional pentru toate metodele de aplicare. Utilizați profilul WL7 WALLSTYL pentru a crea elemente de decor personalizate, cum ar fi lambriuri, încadrare sau secțiuni colorate pe perete sau tavan.  Liniile curate și forma rotunjită a modelului fac un profil versatil pentru aplicații multiple.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z101

520,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 20 x 20 x 1,8 cmCornierul decorativ de colț Z101 este un element sofisticat care poate fi combinat cu profilul Z10 pentru a crea brâuri unice de perete. Detaliile ornamentale aduc un sentiment de eleganță. Atât Z101 ARSTYL, cât și plinta pentru perete Z10 ARSTYL pot fi utilizate cu elementul decorativ Z104 ARSTYL. Combinarea tuturor celor trei produce o piesă caracteristică rafinată și decorativă.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Element decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z104

300,00 MDL set 2 buc
Dimensiuni: 24,5 x 10,7  x 1,8 cmZ104 ARSTYL este o piesă decorativă pentru modelul Z10 ARSTYL și poate fi combinat cu cornierul Z101. Atât Z104, cât și Z101 sunt ornamentate în mod similar și au același stil clasic. Aceste profile pot fi combinate pentru a crea brâuri de perete personalizate și elegante într-un interior.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z10

295,00 MDL bucată
Dimensiuni: 1,8 x 3,8 x 200 cmBrâu din poliuretan pentru decorarea pereților și tavanului.Z10 poate fi asociat cu colțurile Z101, Z102 și Z103 sau cu  Z104. Cu aceste muluri decorative, există nenumărate posibilități creative. Caracterul său clasic îi asigură adaptabilitatea la toate mediile, inclusiv la decoruri grandioase și foarte detaliate.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, NOMASTYL, T4

50,00 MDL bucată
Dimensiuni: 10 x 10 x 200 cmT4 NOMASTYL® are multiple posibilități de aplicare prin varierea poziției cornișei.  Fiecare poziție a profilului T4 produce un rezultat diferit, datorită modificărilor de formă și umbrire.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele NOMASTYL în format 3D.

Unghi M14 Y1 la brâu M14

125,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8.3 x 8.3 x 1.2 cmUnghiul M 14 Y1 poate fi asortat cu brâul  M 14. Designul său liniar îi asigură adaptabilitatea la toate mediile cu nenumărate posibilități creative.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D.Pentru a plasa comanda online, împarte metrajul liniar necesar la 2 m și indică în coș câte bucăți sunt necesare.

Unghi M12 Y2 la brâu M12

195,00 MDL bucată
Dimensiuni: 22.5 x 22.5 x 2 cmUnghiul M 12 Y2 poate fi asortat cu brâul  M 12. Designul său liniar îi asigură adaptabilitatea la toate mediile cu nenumărate posibilități creative.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai modelul în format 3D.Pentru a plasa comanda online, împarte metrajul liniar necesar la 2 m și indică în coș câte bucăți sunt necesare.