Cu elementele decorative de la producători selecți poți personaliza pereții și tavanul după gustul și stilul tău.

Dacă ești designer, vezi aici produsele NOËL & MARQUET în format 3D: cornișele WALLSTYL  (HDPS) cornișele ARSTYL (Poliuretan), panourile decorative pentru pereți în format 3D (Poliuretan).

Produsele Bellodeco, de asemenea sunt disponibile în format 3D.

Lasă-ți imaginația liberă!

Afișez 1 - 36 din 56 de rezultate

Arată 36 48

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z102

470,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 20 x 20 x 1,8 cmCornierul de colț Z102 poate fi combinat cu profilul Z10 pentru a crea brâuri unice de perete.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, T40

125,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3 x 2 x 200 cmIndiferent dacă este utilizat ca brâu, cornișă sau ramă de perete, T40 WALLSTYL® va oferi o notă elegantă și profesională restaurantelor, barurilor și mediilor de locuit.  Designul cubic se pretează la interioare moderne, dar forma geometrică este versatilă. O linie de umbră sub profil adaugă un efect atmosferic. Profilele pot fi instalate în toate direcțiile pentru a crea modele unice de perete și piese caracteristice.Combinați creativitatea și simplitatea curată cu modelul T40.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți produsele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FT1

105,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5 x 0,8 x 200 cmPlinta FT1 WALLSTYL® oferă o tranziție lină între perete și podea. Este potrivită pentru interioare moderne și tradiționale. FT1 poate fi instalat fie cu margina tăiată diagonal în partea de sus, fie cu ea în partea de jos formând un spațiu în spate care ar acunde firele. Toate metodele de aplicare au ca rezultat un finisaj uniform și sofisticat.Plinta FT1 poate fi folosită și ca brâu și ca profil pentru rame de perete.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți produsele WALLSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WE2

160,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.6 x 3.6 x 200 cmOferă protecție suplimentară muchiilor la pereți cu profilul funcțional WE2. Un design liniar elegant, cu detalii rotunjite, face din WE2 o caracteristică sofisticată în interioarele tradiționale. Designul său clasic adaugă o textură subtilă unui interior, protejând în același timp de impact, deteriorări și urme.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FL9

210,00 MDL bucată
Dimensiuni: 10 x 0,8 x 200 cmProfilul său minimalist este profesional, iar materialul rezistent la impact oferă protecție peretelui. Încorporați plinta simplistă FL9 WALLSTYL într-un spațiu pentru a oferi detalii atemporale și o textură suplimentară. FL9 poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea modele de panouri sau cadre.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WG2

540,00 MDL bucată
Dimensiuni: 9.25 x 1.5 x 244 cmCreați un design individual de perete sau acoperiți peretele cu un profil atemporal. WG2 oferă un stil de decor tradițional și neutru. Panoul de perete produce o atmosferă confortabilă și familiară în interior. Instalați WG2 cu o distanță mai mică sau mai mare între îmbinări, în funcție de aspectul dorit.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile WG WALLSTYL în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WG1

290,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7.9 x 1 x 244 cmLambriul WG1 este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Profilul WG1 permite un decor personalizat individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă. Obțineți senzația pitorească și confortabilă a vieții rurale în orice interior cu lambriurile WG1 WALLSTYL.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile WG WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, IL 12

280,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2.5 x 2 x 200 cmAtunci când este combinat cu iluminatul LED, profilul IL12 WALLSTYL creează o atmosferă armonioasă și caldă în casa dumneavoastră. Posibilitățile de aplicare ale profilului mic sunt multiple, fie pe pereți, fie pe tavan. Doar dă-ți frâu liber imaginației. Corpul profilului este opac iar banda este livrată cu un difuzor din fabrică. Tot ce trebuie să faceți este să lipiți banda LED la alegere în canelura prevăzută.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, W1

160,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5,5 x 1,8 x 200 cmUtilizați profilul W1 pentru a crea caracteristici de decor la comandă, inclusiv modelarea panourilor, rame și ca finisaj al lambriurilor. Profilul versatil W1 WALLSTYL are aplicații posibile nelimitate, inclusiv ca sursă de iluminare LED indirectă.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, WING

280,00 MDL bucată
Dimensiuni: 25 x 17,5 x 2,5 cmCreați o caracteristică unică design-ului adăugând plăci decorative WING în interior. Aceste accesorii au potențial creativ.Există nenumărate combinații posibile pentru amplasarea plăcilor WING ARSTYL®, permițând o expresie personală completă în rezultatul final. Placa de perete WING facilitează crearea de design-uri la comandă.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, RAY

440,00 MDL bucată
Dimensiuni: 55 x 32 x 3,3 cmPlacile de perete RAY au câștigat premiul Red Dot Design Award. Aceste plăci moderne de perete îmbunătățesc atât locuințele, cât și spațiile profesionale, adăugând un element creativ și personal.Decorați creativ pereții prin plasarea plăcilor RAY în direcții diferite pentru a produce un design interior atrăgător și personalizat. Plăcile de perete RAY pot fi aranjate pe perete sau tavan în numeroase moduri.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, PYRAMID

550,00 MDL bucată
Dimensiuni: 113,5 x 38 x 1,9 cmCreat de designerul belgian Michaël Bihain, panoul de perete PYRAMID are un design curat și conferă o frumoasă structură tridimensională pe pereți sau tavane. Puteți instala panourile 3D orizontal sau vertical pe pereți sau tavane pentru a crea interioare extraordinare datorită designului în formă geometrică.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, CUBE

1.100,00 MDL bucată
Dimensiuni: 113,5 x 38 x 2,4 cmPanourile de perete texturate precum CUBE adaugă un element jucăuș pereților și tavanelor.Personalizați un interior folosind panoul de perete CUBE ARSTYL® pentru a crea desene și design-uri individuale . Variați cu culorile pentru a crea nenumărate combinații de design.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, SQUARE

1.100,00 MDL bucată
Dimensiuni: 113,5 x 38 x 3 cmSQUARE a luat premiul Miaw Award winner, ca cel mai creativ produs din domeniul designului arhitectural 2016. Designerul Michaël Bihain a creat un panou de perete 3D simplist și geometric pentru a personaliza spații precum case sau hoteluri.Instalați panourile de perete SQUARE pe perete sau tavan, parțial sau pe întreaga suprafață.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, LIQUID

1.100,00 MDL bucată
Dimensiuni: 113.5 x 38 x 2,8 cmInstalați LIQUID ARSTYL® pe perete sau tavan pentru a produce interioare la comandă. Acest panou de perete creativ îmbunătățește casele moderne, barurile, magazinele ș.a.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, PUZZLE

480,00 MDL Bucată
Dimensiuni: 38 x 38 x 3,1 cmDatorită designului său unic, elementele de perete PUZZLE pot fi asamblate în multe moduri diferite. Prin urmare, este posibil să creați o varietate de efecte 3D pentru un decor unic. În plus, mai multe elemente de perete pot fi realizate în diferite culori.Dă frâu liber creativității!Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WD5

130,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.8 x 1 x 200 cmO formă geometrică urmează liniile curate găsite în designul contemporan.  Utilizați WD5 pentru a crea elemente de decor, cum ar fi panouri, rame de perete sau compoziții personalizate. WD5 poate fi instalat pe perete sau tavan în diferite moduri pentru a îmbunătăți un interior.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WD2

230,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7 x 1.5 x 220 cmUtilizați WD2 ca brâu clasic sau pentru a crea panouri, rame sau compoziții individuale pe perete sau tavan. Designul contemporan al profilului WD2 îl face complementul perfect pentru orice interior modern. Formele minimaliste asigură adaptabilitatea la împrejurimile sale, inclusiv la cele mai creative și îndrăznețe spații.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WD3

230,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7 x 1.5 x 200 cmUtilizați profilul decorativ WD3 WALLSTYL pentru a împărți culorile sau pentru a crea lambriuri și încadrări la comandă. Acest profil atemporal adaugă o textură netedă unui perete. Un design simplist, curbat, asigură că WD3 este versatil și produce un finisaj profesional și elegant.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL6

240,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7.5 x 2.2 x 200 cmWL6 este potrivit pentru formarea decorațiunilor interioarelor tradiționale, prin proiectarea de desene unice de pereți. Versatilul WL6 WALLSTYL® are multiple posibilități de aplicare, inclusiv ca pervaz pentru uși sau brâu pentru pereți. Un material rezistent la umiditate asigură că WL6 este potrivit pentru băi și alte medii umede.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL1

170,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.3 x 1.8 x 200 cmProfilul WL1 WALLSTYL are un aspect simplist, dar sofisticat, care se îmbină atât cu mediile moderne, cât și cu cele tradiționale. Încorporarea texturii subtile într-un interior produce un finisaj bine rotunjit.Există posibilități infinite, la instalarea plintei de perete WL1, pentru a crea modele unice de pereți și tavan sau încadrare.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL3

170,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.8 x 1.6 x 200 cmWL3 permite o modalitate simplă de a crea caracteristici de decor personalizate cu un rezultat excelent. Modelul WL3 WALLSTYL® poate fi folosit pentru a împărți cu ușurință culorile sau pentru a crea separare pe un perete sau tavan. În plus, profilul poate fi folosit pentru a înfrumuseța și a oferi încadrare decorativă.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL2

170,00 MDL bucată
Dimensiuni: 4 x 2 x 200 cmUn stil clasic evidențiază și îmbunătățește un interior elegant.  Brâul decorativ WL2 WALLSTYL® poate fi folosit pentru a crea panouri, rame diverse sau pentru a diviza secțiuni după culori. Combinați WL2 cu profile suplimentare pentru a produce un interior bine rotunjit și elegant.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL7

90,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2.5 x 1.3 x 200 cmUn design simplist produce un finisaj elegant și profesional pentru toate metodele de aplicare. Utilizați profilul WL7 WALLSTYL pentru a crea elemente de decor personalizate, cum ar fi lambriuri, încadrare sau secțiuni colorate pe perete sau tavan.  Liniile curate și forma rotunjită a modelului fac un profil versatil pentru aplicații multiple.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z101

680,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 20 x 20 x 1,8 cmCornierul decorativ de colț Z101 este un element sofisticat care poate fi combinat cu profilul Z10 pentru a crea brâuri unice de perete. Detaliile ornamentale aduc un sentiment de eleganță. Atât Z101 ARSTYL, cât și plinta pentru perete Z10 ARSTYL pot fi utilizate cu elementul decorativ Z104 ARSTYL. Combinarea tuturor celor trei produce o piesă caracteristică rafinată și decorativă.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Element decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z104

430,00 MDL set 2 buc
Dimensiuni: 24,5 x 10,7  x 1,8 cmZ104 ARSTYL este o piesă decorativă pentru modelul Z10 ARSTYL și poate fi combinat cu cornierul Z101. Atât Z104, cât și Z101 sunt ornamentate în mod similar și au același stil clasic. Aceste profile pot fi combinate pentru a crea brâuri de perete personalizate și elegante într-un interior.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z10

295,00 MDL bucată
Dimensiuni: 1,8 x 3,8 x 200 cmBrâu din poliuretan pentru decorarea pereților și tavanului.Z10 poate fi asociat cu colțurile Z101, Z102 și Z103 sau cu  Z104. Cu aceste muluri decorative, există nenumărate posibilități creative. Caracterul său clasic îi asigură adaptabilitatea la toate mediile, inclusiv la decoruri grandioase și foarte detaliate.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, NOMASTYL, T4

50,00 MDL bucată
Dimensiuni: 10 x 10 x 200 cmT4 NOMASTYL® are multiple posibilități de aplicare prin varierea poziției cornișei.  Fiecare poziție a profilului T4 produce un rezultat diferit, datorită modificărilor de formă și umbrire.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele NOMASTYL în format 3D.

Panou decorativ CP 06/2.6

625,00 MDL bucată
Dimensiuni: 1 x 20 x 260 cmPanoul decorativ este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Permite un decor personalizat și individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D.Pentru a plasa comanda online, indică în coș câte bucăți sunt necesare. 

Panou decorativ CP 05/2.6

625,00 MDL bucată
Dimensiuni: 0,9 x 20 x 260 cmPanoul decorativ este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Permite un decor personalizat și individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D.Pentru a plasa comanda online, indică în coș câte bucăți sunt necesare. 

Panou decorativ CP 04/2.6

625,00 MDL bucată
Dimensiuni: 1 x 20 x 260 cmPanoul decorativ este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Permite un decor personalizat și individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D.Pentru a plasa comanda online, indică în coș câte bucăți sunt necesare. 

Panou decorativ CP 03/2.6

625,00 MDL bucată
Dimensiuni: 0,9 x 20 x 260 cmPanoul decorativ este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Permite un decor personalizat și individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D.Pentru a plasa