Cu elementele decorative de la producători selecți îți oferim soluții creative pentru decorarea interioară, datorită cărora poți personaliza fiecare cameră, indiferent de gustul și stilul tău.

Lasă-ți imaginația liberă!

Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți produsele NOËL & MARQUET în format 3D: cornișele WALLSTYL  (HDPS) cornișele ARSTYL(Poliuretan), panourile decorative pentru pereți în format 3D (Poliuretan).

Produsele Bellodeco, de asemenea sunt disponibile în format 3D.

Afișez 1 - 36 din 44 de rezultate

FILTRU
Arată 36 48
Închide

Profil decorativ Wall System SR3

90,75 MDL bucată
Profilele decorative Wall sistem reprezinta o soluție estetica cu dublu rol - de decorare pereți și de mascare a cablurilor. Profilele au suprafața dură, rezistenţă la zgârieri sau lovituri mecanice, își păstrează aspectul intact timp îndelungat.
Închide

Profil decorativ Wall System SF1

111,00 MDL bucată
Profilele decorative Wall sistem reprezinta o soluție estetica cu dublu rol - de decorare pereți și de mascare a cablurilor. Profilele au suprafața dură, rezistenţă la zgârieri sau lovituri mecanice, își păstrează aspectul intact timp îndelungat.
Închide

Lambriu WALLSTYL, WG2

540,00 MDL bucată
Dimensiuni: 9.25 x 1.5 x 244 cm Creați un design individual de perete sau acoperiți peretele cu un profil atemporal. WG2 oferă un stil de decor tradițional și neutru. Panoul de perete produce o atmosferă confortabilă și familiară în interior. Instalați WG2 cu o distanță mai mică sau mai mare între îmbinări, în funcție de aspectul dorit. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile WG WALLSTYL în format 3D.
Închide

Lambriu WALLSTYL, WG1

290,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7.9 x 1 x 244 cm Lambriul WG1 este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Profilul WG1 permite un decor personalizat individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă. Obțineți senzația pitorească și confortabilă a vieții rurale în orice interior cu lambriurile WG1 WALLSTYL. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile WG WALLSTYL în format 3D.
Închide

Profil WALLSTYL, IL 12

280,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2.5 x 2.5 x 200 cm Oferă protecție suplimentară muchiilor la pereți cu profilul funcțional WE2. Un design liniar elegant, cu detalii rotunjite, face din WE2 o caracteristică sofisticată în interioarele tradiționale. Designul său clasic adaugă o textură subtilă unui interior, protejând în același timp de impact, deteriorări și urme. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.
Închide

Profil WALLSTYL, WE2

160,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.6 x 3.6 x 200 cm Oferă protecție suplimentară muchiilor la pereți cu profilul funcțional WE2. Un design liniar elegant, cu detalii rotunjite, face din WE2 o caracteristică sofisticată în interioarele tradiționale. Designul său clasic adaugă o textură subtilă unui interior, protejând în același timp de impact, deteriorări și urme. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.
Închide

Profil WALLSTYL, WL1

170,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.3 x 1.8 x 200 cm Profilul WL1 WALLSTYL are un aspect simplist, dar sofisticat, care se îmbină atât cu mediile moderne, cât și cu cele tradiționale. Încorporarea texturii subtile într-un interior produce un finisaj bine rotunjit. Există posibilități infinite, la instalarea plintei de perete WL1, pentru a crea modele unice de pereți și tavan sau încadrare. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.
Închide

Profil WALLSTYL, WL7

90,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2.5 x 1.3 x 200 cm Un design simplist produce un finisaj elegant și profesional pentru toate metodele de aplicare. Utilizați profilul WL7 WALLSTYL pentru a crea elemente de decor personalizate, cum ar fi lambriuri, încadrare sau secțiuni colorate pe perete sau tavan.  Liniile curate și forma rotunjită a modelului fac un profil versatil pentru aplicații multiple. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.  
Închide

Profil WALLSTYL, WL6

240,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7.5 x 2.2 x 200 cm WL6 este potrivit pentru formarea decorațiunilor interioarelor tradiționale, prin proiectarea de desene unice de pereți. Versatilul WL6 WALLSTYL® are multiple posibilități de aplicare, inclusiv ca pervaz pentru uși sau brâu pentru pereți. Un material rezistent la umiditate asigură că WL6 este potrivit pentru băi și alte medii umede. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.  
Închide

Profil WALLSTYL, WD5

130,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.8 x 1 x 200 cm O formă geometrică urmează liniile curate găsite în designul contemporan.  Utilizați WD5 pentru a crea elemente de decor, cum ar fi panouri, rame de perete sau compoziții personalizate. WD5 poate fi instalat pe perete sau tavan în diferite moduri pentru a îmbunătăți un interior. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.  
Închide

Profil WALLSTYL, WL2

170,00 MDL bucată
Dimensiuni: 4 x 2 x 200 cm Un stil clasic evidențiază și îmbunătățește un interior elegant.  Brâul decorativ WL2 WALLSTYL® poate fi folosit pentru a crea panouri, rame diverse sau pentru a diviza secțiuni după culori. Combinați WL2 cu profile suplimentare pentru a produce un interior bine rotunjit și elegant. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.  
Închide

Profil WALLSTYL, WD3

230,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7 x 1.5 x 200 cm Utilizați profilul decorativ WD3 WALLSTYL pentru a împărți culorile sau pentru a crea lambriuri și încadrări la comandă. Acest profil atemporal adaugă o textură netedă unui perete. Un design simplist, curbat, asigură că WD3 este versatil și produce un finisaj profesional și elegant. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.  
Închide

Profil WALLSTYL, WL3

170,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.8 x 1.6 x 200 cm WL3 permite o modalitate simplă de a crea caracteristici de decor personalizate cu un rezultat excelent. Modelul WL3 WALLSTYL® poate fi folosit pentru a împărți cu ușurință culorile sau pentru a crea separare pe un perete sau tavan. În plus, profilul poate fi folosit pentru a înfrumuseța și a oferi încadrare decorativă. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.  
Închide

Profil WALLSTYL, WD2

230,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7 x 1.5 x 200 cm Utilizați WD2 ca brâu clasic sau pentru a crea panouri, rame sau compoziții individuale pe perete sau tavan. Designul contemporan al profilului WD2 îl face complementul perfect pentru orice interior modern. Formele minimaliste asigură adaptabilitatea la împrejurimile sale, inclusiv la cele mai creative și îndrăznețe spații. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.  
Închide

Cornișă WALLSTYL, W1

160,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5,5 x 1,8 x 200 cm Utilizați profilul W1 pentru a crea caracteristici de decor la comandă, inclusiv modelarea panourilor, rame și ca finisaj al lambriurilor. Profilul versatil W1 WALLSTYL are aplicații posibile nelimitate, inclusiv ca sursă de iluminare LED indirectă. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.
Închide

Panou de perete ARSTYL, WING

280,00 MDL bucată
Dimensiuni: 25 x 17,5 x 2,5 cm Creați o caracteristică unică design-ului adăugând plăci decorative WING în interior. Aceste accesorii au potențial creativ. Există nenumărate combinații posibile pentru amplasarea plăcilor WING ARSTYL®, permițând o expresie personală completă în rezultatul final. Placa de perete WING facilitează crearea de design-uri la comandă. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.
Închide

Panou de perete ARSTYL, RAY

440,00 MDL bucată
Dimensiuni: 55 x 32 x 3,3 cm Placile de perete RAY au câștigat premiul Red Dot Design Award. Aceste plăci moderne de perete îmbunătățesc atât locuințele, cât și spațiile profesionale, adăugând un element creativ și personal. Decorați creativ pereții prin plasarea plăcilor RAY în direcții diferite pentru a produce un design interior atrăgător și personalizat. Plăcile de perete RAY pot fi aranjate pe perete sau tavan în numeroase moduri. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.
Închide

Panou de perete ARSTYL, PYRAMID

550,00 MDL bucată
Dimensiuni: 113,5 x 38 x 1,9 cm Creat de designerul belgian Michaël Bihain, panoul de perete PYRAMID are un design curat și conferă o frumoasă structură tridimensională pe pereți sau tavane. Puteți instala panourile 3D orizontal sau vertical pe pereți sau tavane pentru a crea interioare extraordinare datorită designului în formă geometrică. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.
Închide

Panou de perete ARSTYL, CUBE

1.100,00 MDL bucată
Dimensiuni: 113,5 x 38 x 2,4 cm Panourile de perete texturate precum CUBE adaugă un element jucăuș pereților și tavanelor. Personalizați un interior folosind panoul de perete CUBE ARSTYL® pentru a crea desene și design-uri individuale . Variați cu culorile pentru a crea nenumărate combinații de design. Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.
Închide

Panou de perete ARSTYL, SQUARE

1.100,00 MDL bucată
Dimensiuni: 113,5 x 38 x 3 cm SQUARE a luat premiul Miaw Award winner, ca cel mai creativ produs din domeniul designului arhitectural 2016. Designerul Michaël Bihain a creat un panou de perete 3D simplist și geometric pentru a personaliza spații precum case sau hoteluri. Instalați panourile de perete SQUARE pe perete sau tavan, parțial sau pe întreaga suprafață. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.
Închide

Panou de perete ARSTYL, LIQUID

1.100,00 MDL bucată
Dimensiuni: 113.5 x 38 x 2,8 cm Instalați LIQUID ARSTYL® pe perete sau tavan pentru a produce interioare la comandă. Acest panou de perete creativ îmbunătățește casele moderne, barurile, magazinele ș.a. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.
Închide

Panou de perete ARSTYL, PUZZLE

0,00 MDL La comandă
Dimensiuni: 38 x 38 x 3,1 cm Datorită designului său unic, elementele de perete PUZZLE pot fi asamblate în multe moduri diferite. Prin urmare, este posibil să creați o varietate de efecte 3D pentru un decor unic. În plus, mai multe elemente de perete pot fi realizate în diferite culori. Dă frâu liber creativității! Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.
Închide

Cornișă NOMASTYL, T4

50,00 MDL bucată
Dimensiuni: 10 x 10 x 200 cm T4 NOMASTYL® are multiple posibilități de aplicare prin varierea poziției cornișei.  Fiecare poziție a profilului T4 produce un rezultat diferit, datorită modificărilor de formă și umbrire. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele NOMASTYL în format 3D.
Închide

Panou decorativ CP 06/2

400,00 MDL bucată
Dimensiuni: 1 x 20 x 200 cm Panoul decorativ este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Permite un decor personalizat și individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, indică în coș câte bucăți sunt necesare.  
Închide

Panou decorativ CP 05/2

400,00 MDL bucată
Dimensiuni: 0,9 x 20 x 200 cm Panoul decorativ este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Permite un decor personalizat și individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, indică în coș câte bucăți sunt necesare.  
Închide

Panou decorativ CP 04/2

400,00 MDL bucată
Dimensiuni: 1 x 20 x 200 cm Panoul decorativ este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Permite un decor personalizat și individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, indică în coș câte bucăți sunt necesare.  
Închide

Panou decorativ CP 03/2

400,00 MDL bucată
Dimensiuni: 0,9 x 20 x 200 cm Panoul decorativ este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Permite un decor personalizat și individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, indică în coș câte bucăți sunt necesare.  
Închide

Panou decorativ CP 02/2

400,00 MDL bucată
Dimensiuni: 0,9 x 20 x 200 cm Panoul decorativ este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Permite un decor personalizat și individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, indică în coș câte bucăți sunt necesare.  
Închide

Panou decorativ CP 01/2

400,00 MDL bucată
Dimensiuni: 1 x 20 x 200 cm Panoul decorativ este o modalitate modernă de a acoperi pereții cu o caracteristică atemporală și versatilă. Permite un decor personalizat și individual și posibilitatea de a schimba stilul unui spațiu fără o renovare completă. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, indică în coș câte bucăți sunt necesare.  
Închide

Unghi M14 Y1 la brâu M14

81,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8.3 x 8.3 x 1.2 cm Unghiul M 14 Y1 poate fi asortat cu brâul  M 14. Designul său liniar îi asigură adaptabilitatea la toate mediile cu nenumărate posibilități creative. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, împarte metrajul liniar necesar la 2 m și indică în coș câte bucăți sunt necesare.
Închide

Unghi M12 Y2 la brâu M12

170,00 MDL bucată
Dimensiuni: 22.5 x 22.5 x 2 cm Unghiul M 12 Y2 poate fi asortat cu brâul  M 12. Designul său liniar îi asigură adaptabilitatea la toate mediile cu nenumărate posibilități creative. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai modelul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, împarte metrajul liniar necesar la 2 m și indică în coș câte bucăți sunt necesare.
Închide

Unghi M12 Y1 la brâu M12

120,00 MDL bucată
Dimensiuni: 13.3 x 13.3 x 2 cm Unghiul M 12 Y1 poate fi asortat cu brâul  M 12. Designul său liniar îi asigură adaptabilitatea la toate mediile cu nenumărate posibilități creative. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai modelul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, împarte metrajul liniar necesar la 2 m și indică în coș câte bucăți sunt necesare.
Închide

Unghi M10 Y2 la brâu M10

92,00 MDL bucată
Dimensiuni: 18.1 x 18.1 x 1,7 cm Unghiul M 10 Y2 poate fi asortat cu brâul  M 10. Designul său liniar îi asigură adaptabilitatea la toate mediile cu nenumărate posibilități creative. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai modelul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, împarte metrajul liniar necesar la 2 m și indică în coș câte bucăți sunt necesare.
Închide

Unghi M10 Y1 la brâu M10

130,00 MDL bucată
Dimensiuni: 15 x 15 x 1,7 cm Unghiul M 10 Y1 Brâul XPS poate fi asortat cu brâul  M 10. Designul său liniar îi asigură adaptabilitatea la toate mediile cu nenumărate posibilități creative. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai modelul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, împarte metrajul liniar necesar la 2 m și indică în coș câte bucăți sunt necesare.
Închide

Brâu XPS M 15

81,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3.5 x 2 x 200 cm Brâul XPS (polimer termoplastic) M 15 este conceput pentru decor pereți sau tavan. Este rezistent la zgârieturi, durabil pentru timp îndelungat. Polistirenul de înaltă densitate este, de asemenea, complet reciclabil. Designul său clasic îi asigură adaptabilitatea la toate mediile cu nenumărate posibilități creative. Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai brâul în format 3D. Pentru a plasa comanda online, împarte metrajul liniar necesar la 2 m și indică în coș câte bucăți sunt necesare.