Tavanele suspendate metalice Grigliato oferă posibilitatea de a crea forme diverse, pe o structură grilată, cu ochiuri. Sunt deosebit de potrivite suprafețelor mari. Casetele Grigliato sunt foarte rezistente la umezeală, trainice, durabile și reduc poluarea fonică în încăpere.

Avantajele tavanului suspendat metalic:

  • -Instalare și întreținere ușoară;
  • -Rezistența sporită permite și utilizarea la exterior;
  • -Greutate redusă;
  • -Durabilitate, funcționalitate și aspect exterior rezistent la acțiunea factorilor externi;
  • -Absorbția sunetului;
  • -Reacția la foc Clasa A1;
  • -Structura tavanului Grigliato ascunde tavanele neprelucrate, și, în același timp, oferă acces ușor către rețelele inginerești. Un avantaj enorm este evacuarea rapidă a fumului în caz de incendiu.;
  • -Oferta pentru tavanele Grigliato vine într-o gamă largă de forme și culori. Grilele de diverse dimensiuni, și cele peste 500 de culori din paletarul RAL, vă permit să creați soluții personalizate pentru orice încapere.

 

Ce ține de comandă, vă recomandăm să o coordonați cu consultantul nostru la numărul de telefon 060 300 850.

 

Afișez toate cele 3 rezultate

Arată 36 48

Tavane suspendate metalice Grigliato GLK 15/15 (modul 100*100)

Grigliato GLK este un tavan tip casetat. În aparență, nu diferă de Grigliato Classic, dar are avantaje incontestabile la instalare și exploatare. Tavanul Grigliato GLK se montează pe cadru clasic din profile T-15. În loc de plăci, în perimetrul profilului, se instalează module Grigliato GLK cu dimensiunile 600*600 mm. Datorită carcasei din T-profil, Grigliato GLK este mai rezistent ca Grigliato Classic . În plus,caseta este detașabilă, astfel oferind acces ușor la rețelele inginerești.Le aducem la comandă.Ce ține de plasarea comenzii, vă recomandăm să o coordonați cu consultantul nostru la numărul de telefon 060 300 850.

Tavane suspendate metalice Grigliato Pyramidal (modul 150*150)

Grigliato Pyramidal are toate avantajele unui Grigliato Classic, dar, datorită formei piramidale a profilelor, ascunde mai eficient rețelele inginerești. Forma neobișnuită a Grigliato Pyramidal sporește semnificativ opțiunile la proiectare.Le aducem la comandă.Ce ține de plasarea comenzii, vă recomandăm să o coordonați cu consultantul nostru la numărul de telefon 060 300 850.

Tavane suspendate metalice Grigliato Classic (modul 100*100)

Tavanele suspendate metalice Grigliato Classic sunt o construcție ușoară, creând, în același timp, iluzia unui tavan monolit. Datorită ușurinței de instalare și performanțelor ridicate, acest tip de tavan se bucură de popularitate binemeritată. Designul acestora presupune acces ușor la comunicații, caracteristici bune anti-incendiu și un aspect esthetic și modern. Bogăția palitrei de culori disponibile Vă permite realizarea celor mai creative idei.Le aducem la comandă.Ce ține de plasarea comenzii, vă recomandăm să o coordonați cu consultantul nostru la numărul de telefon 060 300 850.