Rolul principal al tavanelor casetate este estetic, deoarece ele „ascund’’ diverse tipuri de instalații electrice, tavane nefinisate, grinzi, tubulaturi de ventilații. Tavanele casetate se montează destul de ușor pe o structură metalică formată din următoarele elemente: profilul perimetral, profilele principale, profilele secundare, profilele compartimentare, dibluri, tije cu cârlig, conexiunea tijelor – fluturași.   Tije cu inel sunt necesare în cazul folosirii diblurilor bierbach.

Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, în pagina produsului, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Cu ajutorul filtrelor din partea stângă a ecranului, puteți alege placa după  caracteristicile lor de bază.

Afișez toate cele 12 rezultate

Arată 36 48

Tavan casetat SATURN și accesorii

1,85 MDL137,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa Saturn pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din fibre minerale, suprafată fiind prelucrată cu vopsea din latex cu mici perforații.

Tavan casetat ASTRA, 7 mm și accesorii

1,85 MDL133,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa ASTRA pentru tavane suspendate este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitatea ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Tavan casetat BLACK LOFT, 7 mm și accesorii

1,85 MDL140,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa Black Loft pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitate, ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Tavan casetat Olympia – II USG (USA), 12 mm și accesorii

1,85 MDL170,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa Olympia II  pentru tavane suspendate face parte din colecția USG (SUA).  Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu suprafața netedă fără perforații.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda. 

Tavan casetat Planeta AMF, 13 mm și accesorii

1,85 MDL151,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa Planet pentru tavane suspendate face parte din colecția AMF (Germania).  Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu  suprafața netedă și perforații mari.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda. 

Tavan casetat Trento AMF, 13 mm și accesorii

1,85 MDL151,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa Trento pentru tavane suspendate face parte din colecția AMF (Germania).  Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu  suprafața netedă și perforații mari.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Placa tavan casetat Trento AMF, 13 mm

151,00 MDL / m²
Placa Trento pentru tavane suspendate face parte din colecția AMF (Germania).  Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu  suprafața netedă și perforații mari.  

Placa tavan casetat Planeta AMF, 13 mm

151,00 MDL / m²
Placa Planet pentru tavane suspendate face parte din colecția AMF (Germania).  Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu  suprafața netedă și perforații mari.  

Placa tavan casetat Olympia – II USG (USA), 12 mm

170,00 MDL / m²
Placa Olimpia II  pentru tavane suspendate face parte din colecția USG (SUA).  Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu suprafața netedă fără perforații.  

Placă tavan casetat SATURN

137,00 MDL / m²
Placa Saturn pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din fibre minerale, suprafată fiind prelucrată cu vopsea din latex cu mici perforații.

Placă tavan casetat BLACK LOFT, 7 mm

140,00 MDL / m²
Placa Black Loft pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitate, ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.

Placă tavan casetat ASTRA, 7 mm

133,00 MDL / m²
Placa ASTRA pentru tavane suspendate este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitatea ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.