Tavanele casetate, care mai sunt cunoscute și sub denumirea de „Tavane False”, reprezintă o soluție tehnică pentru modernizarea unui spațiu. Tavanele casetate pot fi utilizate în locuințe, dar se folosesc, mai ales, în clădire de birou, spații comerciale, clinici, spitale, școli și cinematografe. Rolul principal al tavanelor casetate este estetic, deoarece ele „ascund’’ de ochii privitorilor diverse tipuri de instalații electrice, tavane nefinisate, grinzi, tubulaturi de ventilații.
Tavanele casetate, care pot fi albe sau colorate, netede sau cu diverse modele și perforații, se montează destul de ușor pe o structură metalică aparentă sau ascunsă.

În procesul de montare se folosesc niște accesorii speciale pentru tavanele casetate, cum ar fi: tije cu inel, tije cu cârlig, conexiunea tijelor – fluturași, profilele principale, profilele secundare, profilele compartimentare și profilul perimetral. După montare, unele tavane casetate pot fi acoperite cu vopsea lavabilă.

Mai jos sunt afișate toate plăcile noastre casetate pentru tavan.  Cu ajutorul filtrelor din partea stângă a ecranului, le puteți alege după  caracteristicile lor de bază. Iată și elementele din sistemul de suspensie:

Afișez toate cele 9 rezultate

Arată 36 48

Placa tavan casetat Radar USG (USA)

147,00 MDL / m²
Placa Radar pentru tavane suspendate face parte din colecția USG (SUA).  Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu  suprafața netedă și perforații mari.  

Placa tavan casetat Olympia – II USG (USA)

170,00 MDL / m²
Placa Olimpia II  pentru tavane suspendate face parte din colecția USG (SUA).  Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu suprafața netedă fără perforații.  

Placă tavan casetat CONSTELLATION tegular

260,00 MDL / m²
Placa CONSTELLATION tegular pentru tavane suspendate face parte din colecția Owacoustic® smart. Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu suprafața netedă și mici perforații de culoare neagră  aranjate într-o ordine simetrică. Utilizând modelul dat de placă spațiul Dumneavoastră va căpăta un aspect modern cu un design specific.

Placa tavan casetat PLAIN SANITAS

280,00 MDL / m²
Placa PLAIN SANITAS pentru tavane suspendate face parte din colecția OWAcoustic® smart PREMIUM.Versiunea specială Sanitas are o suprafață robustă pentru o rezistență suplimentară la curățarea repetată. Sunt dotate igienic pentru a preveni răspândirea bacteriilor, a ciupercilor și a germenilor. Acoperirea de suprafață este, de asemenea, potrivită pentru camere curate. Placa PLAIN SANITAS poate fi dezinfectată cu orice dezinfectant obișnuit și este utilizat special în spitale, cabinete medicale și laboratoare.Are suprafața netedă cu un nivel ridicat de reflexie a luminii.

Placă tavan casetat LUCERO

155,00 MDL / m²
Placa Lucero pentru tavane suspendate face parte din colecția Owacoustic®. Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu suprafața netedă și mici perforații de culoare neagră  aranjate într-o ordine simetrică. Utilizând modelul dat de placă spațiul Dumnevoastră va căpăta un aspect modern cu un design specific.

Placă tavan casetat VENUS

137,00 MDL / m²
Tavanele casetate, reprezintă o soluție tehnică pentru modernizarea unui spațiu. Tavanele casetate pot fi utilizate în locuințe, dar se folosesc, mai ales,în cladire de birou, spații comerciale, clinici, spitale, școli și cinematografe. Rolul principal al tavanelor casetate este estetic, deoarece ele „ascund’’ de ochii privitorilor diverse tipuri de instalații electrice, tavane nefinisate, grinzi, tubulaturi de ventilații. 

Placă tavan casetat BLACK LOFT

140,00 MDL / m²
Placa Black Loft pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitate, ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.

Placă tavan casetat ASTRA

133,00 MDL / m²
Placa ASTRA pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitatea ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.

Placă tavan casetat AURORA

140,00 MDL / m²
Placa AURORA pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitatea ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.