Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, în pagina produsului, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Cu ajutorul filtrelor din partea stângă a ecranului, puteți alege placa după  caracteristicile lor de bază.

Rolul principal al tavanelor casetate este estetic, deoarece ele „ascund’’ diverse tipuri de instalații electrice, tavane nefinisate, grinzi, tubulaturi de ventilații. Tavanele casetate se montează destul de ușor pe o structură metalică formată din următoarele elemente: profilul perimetral, profilele principale, profilele secundare, profilele compartimentare, dibluri, tije cu cârlig, conexiunea tijelor – fluturași.   Tije cu inel sunt necesare în cazul folosirii diblurilor bierbach.

Afișez toate cele 16 rezultate

Arată 36 48

Tavan casetat Desibel Tromer, 12 mm și accesorii

1,60 MDL160,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa Desibel pentru tavane suspendate face parte din colecția Tromer (Turcia). Tromer Desibel este un tavan suspendat econom cu o suprafață standard. Este ușor, cu absorbție a sunetului de clasa B. Se poate curata cu un aspirator.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Tavan casetat Mediceil Tromer, 15 mm și accesorii

1,60 MDL230,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa Mediceil pentru tavane suspendate face parte din colecția Tromer (Turcia). Se recomandă pentru instituțiile de sănătate și spitale. Oferă o absorbție ridicată a sunetului și cea mai mare siguranță la incendiu (Clasa A1).Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Placa tavan casetat Desibel Tromer, 12 mm

160,00 MDL / m²

Tromer Desibel este un tavan suspendat econom cu o suprafață standard. Este ușor, cu absorbție a sunetului de clasa B. Se poate curata cu un aspirator.

CONȚINUTUL PRODUSULUI

 • Placă izolatoare din vată bazaltică
 • Suprafață albă netedă
 • Soluție econom în absorbția izolației fonice (NRC = 0,60)
 • Performanta la foc - Clasa A1
 • Panou ușor, ușor de transportat și instalat
 • Suprafață vizibilă: Fibră de sticlă vopsită în alb
 • Partea din spate: Acoperire din fibră de sticlă

ZONE DE UTILIZARE

 • Mall-uri

Placa tavan casetat Mediceil Tromer, 15 mm

230,00 MDL / m²
Plăcile din vată bazaltică Tromer se recomandă pentru spații unde se cere o absorbție ridicată a sunetului și cea mai mare siguranță la incendiu (Clasa A1).

Îndeplinește cerințele standard de curățare și igienă. Nu contribuie la creșterea microorganismelor. 

CONȚINUTUL PRODUSULUI

 • Interior - placă din vată bazaltică
 • Partea vizibilă: suprafață din fibră de sticlă, micro-texturată, vopsită în alb
 • Partea din spate: fleece din fibră de sticlă
 • Margini vopsite

ZONE DE UTILIZARE

 • Institutii sanitare
 • Spitale
  

Tavan casetat VENUS și accesorii

1,60 MDL130,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa Saturn pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din fibre minerale, suprafată fiind prelucrată cu vopsea din latex cu mici perforații.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Tavan casetat AURORA, 7 mm și accesorii

1,60 MDL110,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa AURORA pentru tavane suspendate este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitatea ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Tavan casetat SATURN și accesorii

1,60 MDL110,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa Saturn pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din fibre minerale, suprafată fiind prelucrată cu vopsea din latex cu mici perforații.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Tavan casetat ASTRA, 7 mm și accesorii

1,60 MDL133,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa ASTRA pentru tavane suspendate este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitatea ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Tavan casetat BLACK LOFT, 7 mm și accesorii

1,60 MDL105,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa Black Loft pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitate, ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Tavan casetat Trento AMF, 13 mm și accesorii

1,60 MDL151,00 MDL / Accesați pentru calcul
Placa Trento pentru tavane suspendate face parte din colecția AMF (Germania).  Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu  suprafața netedă și perforații mari.Pentru a determina numărul exact în m.p. a plăcilor pentru tavan și numărul tuturor elementelor sistemului de suspensie, indicați în acest tabel dimensiunile la încăperi. Apoi, mai jos pe această pagină, introduceți cantitatea fiecărui element și plasați comanda.

Placa tavan casetat Trento AMF, 13 mm

151,00 MDL / m²
Placa Trento pentru tavane suspendate face parte din colecția AMF (Germania).  Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu  suprafața netedă și perforații mari.  

Placă tavan casetat VENUS

130,00 MDL / m²
Tavanele casetate, reprezintă o soluție tehnică pentru modernizarea unui spațiu. Tavanele casetate pot fi utilizate în locuințe, dar se folosesc, mai ales,în cladire de birou, spații comerciale, clinici, spitale, școli și cinematografe. Rolul principal al tavanelor casetate este estetic, deoarece ele „ascund’’ de ochii privitorilor diverse tipuri de instalații electrice, tavane nefinisate, grinzi, tubulaturi de ventilații. 

Placă tavan casetat SATURN

110,00 MDL / m²
Placa Saturn pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din fibre minerale, suprafată fiind prelucrată cu vopsea din latex cu mici perforații.

Placă tavan casetat BLACK LOFT, 7 mm

105,00 MDL / m²
Placa Black Loft pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitate, ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.

Placă tavan casetat ASTRA, 7 mm

133,00 MDL / m²
Placa ASTRA pentru tavane suspendate este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitatea ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.

Placă tavan casetat AURORA

110,00 MDL / m²
Placa AURORA pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitatea ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.