Diblurile sunt utilizate pentru fixarea materialelor termoizolante (polistiren, polistiren expandat, vată minerală) pe astfel de baze de fațada precum: beton, cărămidă de silicat, beton spumos, beton aerisit, cărămidă scobită. Scopul principal al diblurilor (umbrela, ciupercă) este de a fixa materialele termoizolante pe fațade, pentru a contracara vântul și a păstra materialul sub sarcini critici.

Afișez 1 - 36 din 38 de rezultate

Arată 36 48

TM 10×90, Diblu cu cui metalic, Premium

1,45 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*90 cu cui metalic și capac termic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capacul termic previne coroziunea cuiului metalic în timpul expunerii la mediu, ceea ce face posibilă aplicarea unui astfel de element la fixarea unei fațade (cu tencuială).

TGH 10×100, Diblu cu cui metalic și cap termic, Premium

2,65 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*100 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×100, Diblu cu cui metalic și cap termic, Standard

2,50 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*100 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Standard este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×300, Diblu cu cui metalic și cap termic, Standard

6,10 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*300 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×260, Diblu cu cui metalic și cap termic, Standard

5,60 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*260 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TM 10×180, Diblu cu cui metalic, Standard

2,50 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*180 cu cui metalic și capac termic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capacul termic previne coroziunea cuiului metalic în timpul expunerii la mediu, ceea ce face posibilă aplicarea unui astfel de element la fixarea unei fațade (cu tencuială).

TM 10×160, Diblu cu cui metalic, Standard

2,20 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*160 cu cui metalic și capac termic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereţilor (faţadelor) cu vată minerală/bazaltică, polistiren expandat şi extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capacul termic previne coroziunea cuiului metalic în timpul expunerii la mediu, ceea ce face posibilă aplicarea unui astfel de element la fixarea unei fațade (cu tencuială).

TM 10×160, Diblu cu cui metalic, Premium

2,60 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*160 cu cui metalic și capac termic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capacul termic previne coroziunea cuiului metalic în timpul expunerii la mediu, ceea ce face posibilă aplicarea unui astfel de element la fixarea unei fațade (cu tencuială).

TGH 10×240, Diblu cu cui metalic și cap termic, Standard

4,40 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*240 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×220, Diblu cu cui metalic și cap termic, Standard

4,00 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*220 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Standard este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×220, Diblu cu cui metalic și cap termic, Premium

4,15 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*220 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×200, Diblu cu cui metalic și cap termic, Standard

4,30 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*200 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Standard este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×200, Diblu cu cui metalic și cap termic, Premium

4,00 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*200 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×180, Diblu cu cui metalic și cap termic, Premium

3,60 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*180 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×160, Diblu cu cui metalic și cap termic, Standard

3,15 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*160 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Standard este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×160, Diblu cu cui metalic și cap termic, Premium

3,30 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*160 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×140, Diblu cu cui metalic și cap termic, Standard

2,90 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*140 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Standard este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×140, Diblu cu cui metalic și cap termic, Premium

3,20 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*140 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×120, Diblu cu cui metalic și cap termic, Standard

2,75 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*120 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Standard este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

TGH 10×120, Diblu cu cui metalic și cap termic, Premium

2,95 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*120 cu cui metalic și cap (dop) termic din poliamidă, seria Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) cu vată minerală/bazalt, polistiren expandat și extrudat (XPS), deoarece este rezistent să suporte sarcini grele în comparație cu diblul care are cui din plastic. Capul termic previne coroziunea și conductivitatea diferitelor temperaturi.Poliamida este rezistentă la loviturile ciocanului, iar cuiul metalic permite fixarea matеrialului izolant pe pereți din beton și cărămidă, precum și pe BCA, Ytong (material poros) datorită expansiunii alungite pe picior.

PL 10×90, Diblu cu cui din plastic, Standard

0,60 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*90 cu cui din plastic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×90, Diblu cu cui din plastic, Premium

0,95 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*90 cu cui din plastic al seriei Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×70, Diblu cu cui din plastic, Standard

0,55 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*70 cu cui din plastic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×70, Diblu cu cui din plastic, Premium

0,85 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*70 cu cui din plastic al seriei Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×200, Diblu cu cui din plastic, Standard

1,10 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*200 cu cui din plastic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×200, Diblu cu cui din plastic, Premium

1,70 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*200 cu cui din plastic al seriei Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×180, Diblu cu cui din plastic, Standard

1,00 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*180 cu cui din plastic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×180, Diblu cu cui din plastic, Premium

1,50 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*180 cu cui din plastic al seriei Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×160, Diblu cu cui din plastic, Standard

0,85 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*160 cu cui din plastic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×160, Diblu cu cui din plastic, Premium

1,30 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*160 cu cui din plastic al seriei Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×140, Diblu cu cui din plastic, Standard

0,80 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*140 cu cui din plastic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×140, Diblu cu cui din plastic, Premium

1,20 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*140 cu cui din plastic al seriei Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×120, Diblu cu cui din plastic, Standard

0,75 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*120 cu cui din plastic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×120, Diblu cu cui din plastic, Premium

1,15 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*120 cu cui din plastic al seriei Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×110, Diblu cu cui din plastic, Standard

0,70 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*110 cu cui din plastic al seriei Standard este un produs realizat din materie primă reutilizată, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.

PL 10×110, Diblu cu cui din plastic, Premium

1,05 MDL bucată
Diblu pentru izolare termică 10*110 cu cui din plastic al seriei Premium este un produs realizat din materie primă virgină, caracterizat printr-un grad ridicat de fiabilitate (siguranță). Se utilizează la izolarea pereților (fațadelor) a materialelor termoizolante ușoare precum este polistirenul expandat și extrudat (XPS). Diblul din PVC nu se supune coroziunii și altor modificări.