Plintele și profilele din aluminiu rezistă expunerii la substanțe chimice active, la schimbări semnificative de temperatură și nu sunt sensibile la umiditate. Datorită acestor proprietăți, plintele și profilele din aluminiu pot fi folosite în spații rezidențiale, în birouri și în spații industriale.

Plintele din aluminiu vor servi o perioadă lungă de timp, fără a fi necesară o întreținere specială.

Într-un spațiu cu elemente metalice mate sau lucioase, plintele din aluminiu vin să completeze armonios designul. Acestea se potrivesc oricărui tip de pardoseală și sunt  o soluție excelentă pentru instalarea în încăperi umede, băi și bucătării.

Afișez toate cele 10 rezultate

Arată 36 48

AL60, Plinta din aluminiu, Black Matt, 2,5m și accesorii

27,00 MDL240,00 MDL MDL Accesorii-plintă
Dimensiunile plintei: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 6 сm; Lățime: 1,1 сmFiind un accesoriu, plinta pentru pardoseli, pe lângă practicitate, trebuie să prezinte și un aspect estetic plăcut. Într-un spațiu cu elemente metalice mate sau lucioase, plintele din aluminiu vin să completeze armonios designul. Acestea se potrivesc oricărui tip de pardoseală și sunt  o soluție excelentă pentru instalarea în încăperi umede, băi și bucătării.Plinta din aluminiu dekora.md, are înălțimea de 60 mm și lungimea de 2,5 m. Moderat flexibilă. Este destinată pentru pereți netezi.

AL 10, mini plintă pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m

290,00 MDL bucată
Dimensiunile AL 10: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 0,65 сm; Lățime: 1 сmMini plinta este destinată pentru acoperirea rosturilor tehnologice la montarea podelelor finisate. Este o alternativă simplificată la plinta ascunsă.

AL 10, Mini plintă pentru pardoseli, Silver Matt, 2.5m

290,00 MDL bucată
Dimensiunile AL 10: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 0,65 сm; Lățime: 1,0 сmMicroplinta este destinat pentru acoperirea rosturilor tehnologice la montarea podelelor finisate. Este o alternativă simplificată la plinta ascunsă.

AL 16×20, mini plintă pentru pardoseli, Silver Matt, 2.5m

350,00 MDL bucată
Dimensiunile AL 16x20: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 2 сm; Lățime: 1,6 сmMicroplinta este destinată pentru acoperirea rosturilor tehnologice la montarea podelelor finisate. Este o alternativă simplificată la plinta ascunsă.

AL 16, Mini plintă pentru pardoseli, Silver Matt, 2.5m

310,00 MDL bucată
Dimensiunile AL 16: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 0,65 сm; Lățime: 1,6 сmMicroplinta este destinat pentru acoperirea rosturilor tehnologice la montarea podelelor finisate. Este o alternativă simplificată la plinta ascunsă.

AL 16, mini plintă pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m

310,00 MDL bucată
Dimensiunile AL 16: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 0,65 сm; Lățime: 1,6 сmMini plinta este destinată pentru acoperirea rosturilor tehnologice la montarea podelelor finisate. Este o alternativă simplificată la plinta ascunsă.

UR8, Profil ascuns pentru pereți, Negru Matt, 2,9m

155,00 MDL bucată
Dimensiunile profilului UR8: Lungime: 2,90 m; Înălțime: 1,37 сm; Lățime: 4 сmProfilul de tip ascuns este folosit ca separator de perete combinat cu sistemul de tavan de tip ascuns și plinte de podea UP2. În același timp, profilul în sine devine unul dintre elementele importante ale structurii de susținere, asigurând fixarea foilor de gips-carton.

UP2, Profil de tip ascuns pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m

200,00 MDL bucată
Dimensiunile profilului UP2: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 4 сm; Lățime: 1,4 сmAcest profil creează un efect de „perete plutitor”.Prezența acestui profil UP2 în interior trebuie planificată din timp. Se instalează la nivelul peretelui, adică necesită o nișă. Pentru simplificarea instalării, profilul este proiectat cu șină de ghidare. La dorință, profilul poate fi instalat în complect cu profilul de tip ascuns pentru tavan UB2 sau UB3.

AL 80, Plintă tip ascunsă din aluminiu, Silver Matt, 2,5m

260,00 MDL bucată
Dimensiunile plintei AL 80: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 8 сm; Lățime: 1,6 сmPlinta din aluminiu AL 80 este modelul de plintă care poate fi montat la același nivel cu peretele. Se mai numește „plintă ascunsă” în rândul meseriașilor.  Iată că s-a reușit perfecționarea și acestui accesoriu.Încorporarea sa în perete facilitează întreținerea curățeniei, reamenajarea mobilierului, decorarea cu cabluri LED ș.a.Această soluție este laconică și elegantă, cea mai potrivită pentru încăperi cu uși de tip ascuns, precum și cu mobilier încorporat în perete.

AL 60, Plinta din aluminiu, Silver Matt, 2,5m și accesorii

27,00 MDL240,00 MDL MDL Accesorii-plintă
Dimensiunile plintei: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 6 сm; Lățime: 1 сmFiind un accesoriu, plinta pentru pardoseli, pe lângă practicitate, trebuie să prezinte și un aspect estetic plăcut. Într-un spațiu cu elemente metalice mate sau lucioase, plintele din aluminiu vin să completeze armonios designul. Acestea se potrivesc oricărui tip de pardoseală și sunt  o soluție excelentă pentru instalarea în încăperi umede, băi și bucătării.Plinta din aluminiu dekora.md, are înălțimea de 60 mm și lungimea de 2,5 m. Moderat flexibilă. Este destinată pentru pereți netezi.