Plintele și profilele din aluminiu rezistă expunerii la substanțe chimice active, la schimbări semnificative de temperatură și nu sunt sensibile la umiditate. Datorită acestor proprietăți, plintele și profilele din aluminiu pot fi folosite în spații rezidențiale, în birouri și în spații industriale.

Plintele din aluminiu vor servi o perioadă lungă de timp, fără a fi necesară o întreținere specială.

Într-un spațiu cu elemente metalice mate sau lucioase, plintele din aluminiu vin să completeze armonios designul. Acestea se potrivesc oricărui tip de pardoseală și sunt  o soluție excelentă pentru instalarea în încăperi umede, băi și bucătării.

Afișez toate cele 9 rezultate

Arată 36 48

UB1, Profil de tip ascuns pentru tavan, Negru Matt, 2,5m

400,00 MDL bucată
Dimensiunile profilului UB1: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 4,7 сm; Lățime: 4,1 сmProfilul UB1 de tip ascuns este utilizat pentru a crea efectul unui tavan „plutitor” iluminat. Este neobservat în locul unde a fost montat, iar tavanul este iluminat cu lumină moale pe tot perimetrul.Pentru simplificarea instalării, profilul este proiectat cu șină de ghidare. Profilul UB1 mai este dotat cu bandă de difuzie a luminii pentru perfecționarea iluminării Led. La dorință, profilul poate fi instalat în complect cu profilul de tip ascuns pentru pardoseli UP1.

UP1, Profil de tip ascuns pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m

300,00 MDL bucată
Dimensiunile profilului UP1: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 4,2 сm; Lățime: 1,3 сmAcest profil creează un efect de „perete plutitor” care poate fi accentuat cu iluminare.Prezența acestui profil UP1 în interior trebuie planificată din timp. Se instalează la nivelul peretelui, adică necesită o nișă. Pentru simplificarea instalării, profilul este proiectat cu șină de ghidare. Profilul UP1 mai este dotat cu bandă de difuzie a luminii pentru perfecționarea iluminării Led. La dorință, profilul poate fi instalat în complect cu profilul de tip ascuns pentru tavan UB1.

AL 80, Plintă tip ascunsă din aluminiu, Silver Matt, 2,5m

260,00 MDL bucată
Dimensiunile plintei AL 80: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 8 сm; Lățime: 1,6 сmPlinta din aluminiu AL 80 este modelul de plintă care poate fi montat la același nivel cu peretele. Se mai numește „plintă ascunsă” în rândul meseriașilor.  Iată că s-a reușit perfecționarea și acestui accesoriu.Încorporarea sa în perete facilitează întreținerea curățeniei, reamenajarea mobilierului, decorarea cu cabluri LED ș.a.Această soluție este laconică și elegantă, cea mai potrivită pentru încăperi cu uși de tip ascuns, precum și cu mobilier încorporat în perete.

Unghi extern AL60, Silver Matt

34,00 MDL bucată
Unghiul extern este un accesoriu care servește la conectarea plintelor la muchiile exterioare ale pereților.

Unghi intern plinta AL60, Silver Matt

40,00 MDL bucată
Unghiurile interne realizează unirea plintelor în colțurile interioare ale pereților.

Terminație dreapta AL60, Silver Matt

27,00 MDL bucată
Calculați câte uși sunt în încăpere și vedeți dacă sunt alte terminații de plintă  – aceasta este cantitatea de terminații dreapta. Se cumpără în pereche cu terminațiile de stânga.

Terminație stânga plinta AL60, Silver Matt

27,00 MDL bucată
Calculați câte uși sunt în încăpere și vedeți dacă sunt alte terminații de plintă  – aceasta este cantitatea de terminații stânga. Cumpărați-le în perechi cu terminațiile de dreapta. 

Conexiune plinta AL60, Silver Matt

27,00 MDL bucată
Conexiunile unesc plintele între ele la fiecare 2,5 m. 

AL 60, Plinta din aluminiu, Silver Matt, 2,5m

240,00 MDL bucată
Dimensiunile plintei: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 6 сm; Lățime: 1 сmFiind un accesoriu, plinta pentru pardoseli, pe lângă practicitate, trebuie să prezinte și un aspect estetic plăcut. Într-un spațiu cu elemente metalice mate sau lucioase, plintele din aluminiu vin să completeze armonios designul. Acestea se potrivesc oricărui tip de pardoseală și sunt  o soluție excelentă pentru instalarea în încăperi umede, băi și bucătării.Plinta din aluminiu dekora.md, are înălțimea de 60 mm și lungimea de 2,5 m. Moderat flexibilă. Este destinată pentru pereți netezi.