Plintele și profilele din aluminiu rezistă expunerii la substanțe chimice active, la schimbări semnificative de temperatură și nu sunt sensibile la umiditate. Datorită acestor proprietăți, plintele și profilele din aluminiu pot fi folosite în spații rezidențiale, în birouri și în spații industriale.

Plintele din aluminiu vor servi o perioadă lungă de timp, fără a fi necesară o întreținere specială.

Într-un spațiu cu elemente metalice mate sau lucioase, plintele din aluminiu vin să completeze armonios designul. Acestea se potrivesc oricărui tip de pardoseală și sunt  o soluție excelentă pentru instalarea în încăperi umede, băi și bucătării.

Afișez toate cele 7 rezultate

FILTRU
Arată 36 48
Epuizat
Închide

AL 60, Plinta din aluminiu, Silver Matt, 2,5m

155,00 MDL bucată
Dimensiunile plintei: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 6 сm; Lățime: 1 сm Fiind un accesoriu, plinta pentru pardoseli, pe lângă practicitate, trebuie să prezinte și un aspect estetic plăcut. Într-un spațiu cu elemente metalice mate sau lucioase, plintele din aluminiu vin să completeze armonios designul. Acestea se potrivesc oricărui tip de pardoseală și sunt  o soluție excelentă pentru instalarea în încăperi umede, băi și bucătării. Plinta din aluminiu dekora.md, are înălțimea de 60 mm și lungimea de 2,5 m. Moderat flexibilă. Este destinată pentru pereți netezi.
Închide

Unghi intern plinta AL60, Silver Matt

33,00 MDL bucată
Unghiurile interne realizează unirea plintelor în colțurile interioare ale pereților.
Închide

Terminație stânga plinta AL60, Silver Matt

19,00 MDL bucată
Calculați câte uși sunt în încăpere și vedeți dacă sunt alte terminații de plintă  – aceasta este cantitatea de terminații stânga. Cumpărați-le în perechi cu terminațiile de dreapta.  
Închide

Unghi extern AL60, Silver Matt

27,00 MDL bucată
Unghiul extern este un accesoriu care servește la conectarea plintelor la muchiile exterioare ale pereților.
Închide

Conexiune plinta AL60, Silver Matt

19,00 MDL bucată
Conexiunile unesc plintele între ele la fiecare 2,5 m.  
Închide

Terminație dreapta AL60, Silver Matt

19,00 MDL bucată
Calculați câte uși sunt în încăpere și vedeți dacă sunt alte terminații de plintă  – aceasta este cantitatea de terminații dreapta. Se cumpără în pereche cu terminațiile de stânga.
Epuizat
Închide

AL 80, Plintă tip ascunsă din aluminiu, Silver Matt, 2,5m

260,00 MDL bucată
Dimensiunile plintei AL 80: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 8 сm; Lățime: 1,6 сm Plinta din aluminiu AL 80 este modelul de plintă care poate fi montat la același nivel cu peretele. Se mai numește „plintă ascunsă” în rândul meseriașilor.  Iată că s-a reușit perfecționarea și acestui accesoriu. Încorporarea sa în perete facilitează întreținerea curățeniei, reamenajarea mobilierului, decorarea cu cabluri LED ș.a. Această soluție este laconică și elegantă, cea mai potrivită pentru încăperi cu uși de tip ascuns, precum și cu mobilier încorporat în perete.