Foliile sunt folosite pentru izolarea acoperișurilor ne izolate și ventilate în pantă. Pot fi folosite la acoperișurile termoizolate doar cu condiția păstrării fantei de ventilare minim 5-7 cm între folie și materialul izolator.

Afișez toate cele 8 rezultate

Arată 36 48

Folie PVC Eurovent GEO MAUER pentru izolări orizontale, 0.50m*30m

60,00 MDL / m²
Pentru a proteja clădirile cu subsol și cele fără subsol de umiditatea ce se infiltrează prin capilare sau cea din condens, se utilizează hidroizolarea orizontală la fundații. Folia GEO MAUER este instalată într-un singur strat sub pereții portanți ai clădirii ca izolație a suporturilor fundației. Este, de asemenea, utilizat ca izolator pentru pereți despărțitori, în jurul peretelui și sub Mauerlat.Material: polietilenă de înaltă densitate (HDPE); Densitate: 280 g/ m2; Grosime: 0,35 mm; Rezistența la comprimare: ca. 300 kN / m2; Rezistența la temperaturi: de la -30°C până la + 80°C; Dimensiuni rulou: 0,5m x 30m.

Folia GEO 8 pentru hidroizolare fundații 2,5m*20m

22,70 MDL / m²
Folia GEO 8 pentru hidroizolare este destinată pentru protecție fundației clădirilor rezidențiale și comerciale. Instalată pe peretele fundației, folia previne penetrarea umezelii și protejează împotriva deteriorării mecanice, precum și a efectelor dăunătoare ale înrădăcinării copacilor din preajmă.Material: polietilenă de înaltă densitate (HDPE) Densitate: 400 g/ m2; Grosime: 8 mm; Număr de ștanțări: 1840 / m²; Rezistența la comprimare: ca. 200 kN / m2; Rezistența la temperaturi: de la -30°C până la + 80°C Dimensiuni rulou: 1,5m x 20m; 2m x 20m; 2.5m x 20m.

Folia SILVER LIGHT N – barieră de vapori

11,00 MDL / m²
Foliile sunt folosite pentru izolarea acoperișurilor ne izolate și ventilate în pantă. Pot fi folosite la acoperișurile termoizolate doar cu condiția păstrarii fantei de ventilare minim 5-7 cm între folie și materialul izolator.Folia SILVER LIGHT N se utilizează ca barieră de vapori la acoperișuri plane și înclinate, precum și la pereți verticali.

Folia SILVER LIGHT 75D, micro-perforată, permeabilă la vapori

11,00 MDL / m²
Foliile sunt folosite pentru izolarea acoperișurilor ne izolate și ventilate în pantă. Pot fi folosite la acoperișurile termoizolate doar cu condiția păstrării fantei de ventilare minim 5-7 cm între folie și materialul izolator.Folia Silver Light D, micro-perforată, permeabilă la vapori, este fabricată din țesătură din fibră polimerică cu rezistența sporită la rupere și întindere.

Folia GEO 8 pentru hidroizolare fundații 2m*20m

26,50 MDL / m²
Folia GEO 8 pentru hidroizolare este destinată pentru protecție fundației clădirilor rezidențiale și comerciale. Instalată pe peretele fundației, folia previne penetrarea umezelii și protejează împotriva deteriorării mecanice, precum și a efectelor dăunătoare ale înrădăcinării copacilor din preajmă.Material: polietilenă de înaltă densitate (HDPE) Densitate: 400 g/ m2; Grosime: 8 mm; Număr de ștanțări: 1840 / m²; Rezistența la comprimare: ca. 200 kN / m2; Rezistența la temperaturi: de la -30°C până la + 80°C Dimensiuni rulou: 2m x 20m.

Folie ANTICON, peliculă anticondens stratificată

17,50 MDL / m²
Foliile sunt folosite pentru izolarea acoperișurilor ne izolate și ventilate în pantă. Pot fi folosite la acoperișurile termoizolate doar cu condiția păstrării fantei de ventilare minim 5-7 cm între folie și materialul izolator.Folie Anticon este o peliculă anticondens stratificată pe bază de țesătură și fibre polimerice. Permite dispersarea și ventilarea excesului de umiditatea și previne formarea condensatului.

Folia barieră de vapori DACHMASTER ALU 90

17,50 MDL / m²
Foliile sunt folosite pentru izolarea acoperișurilor ne izolate și ventilate în pantă. Pot fi folosite la acoperișurile termoizolate doar cu condiția păstrării fantei de ventilare minim 5-7 cm între folie și materialul izolator.Dachmaster Alu reflectă razele de căldură, protejează suprafețele izolate împotriva penetrării vaporilor. Produsul poate fi instalat direct pe izolația termică paralel sau de-a lungul cavității.

Folia GEO 8 pentru hidroizolare fundații 1,5m*20m

26,50 MDL / m²
Folia GEO 8 pentru hidroizolare este destinată pentru protecție fundației clădirilor rezidențiale și comerciale. Instalată pe peretele fundației, folia previne penetrarea umezelii și protejează împotriva deteriorării mecanice, precum și a efectelor dăunătoare ale înrădăcinării copacilor din preajmă.Material: polietilenă de înaltă densitate (HDPE) Densitate: 400 g/ m2; Grosime: 8 mm; Număr de ștanțări: 1840 / m²; Rezistența la comprimare: ca. 200 kN / m2; Rezistența la temperaturi: de la -30°C până la + 80°C Dimensiuni rulou: 1,5m x 20m; 2m x 20m.