Membranele sunt folosite la izolarea acoperișului din țiglă ceramică, bituminoasă, metalică precum și șindrila bituminoasă.

Afișez toate cele 4 rezultate

Arată 36 48

Membrana Eurovent HOME PRO, în trei straturi, permeabilă la vapori

24,00 MDL / m²
Membrana de acoperiș Eurovent ®  HOME PRO este utilizată ca acoperire inițială a acoperișurilor învelite, izolate, ventilate, sisteme de fațadă în zidărie, clădiri prefabricate, structuri scheletice. Este perfect pentru renovarea acoperișului și mansardă folosind „tehnologie inversată”. Produsul nu necesită un decalaj de ventilație între membrană și izolația termică (vată minerală, vată de sticlă etc.), ceea ce înseamnă că membrana poate fi în contact direct cu izolația.Este potrivit pentru aproape toate tipurile de materiale pentru acoperișuri, în special pentru țiglă ceramică, țiglă metalică, tablă cutată etc.

Membrana superdifuză, MAXI 140, în trei straturi

23,00 MDL / m²
Membranele sunt folosite la izolarea acoperișului din țiglă ceramică, butimunoasă, metalică precum și șindrila bituminoasă.Membrana superdifuză Maxi 140, în trei straturi, se folosește la hidroizolarea acoperișului în pantă, izolat și ventilat, chiar și cu astereală în câmp continuu. Se folosește pentru a proteja materialul izolant de apă și vînt precum și pentru a permite evacuarea vaporilor de apa.

Membrana CLIMA în 2 straturi – barieră de vapori activă

17,40 MDL / m²
Membranele sunt folosite la izolarea acoperișului din țiglă ceramică, bituminoasă, metalică precum și șindrila bituminoasă.Membrana Clima, în 2 straturi, este o barieră de vapori activă, care protejează stratul termoizolant de vaporii ce se ridică din casă spre acoperiș. Protejează mansarda de umiditatea excesivă, exclude formarea ciupercilor și mucegaiului.

Membrana superdifuză CLASSIC 120 în trei straturi

21,60 MDL / m²
Membranele sunt folosite la izolarea acoperișului din țiglă ceramică, butimunoasă, metalică precum și șindrila bituminoasă.Membrana superdifuză Classic 120 în trei straturi se folosește la hidroizolarea acoperișului în pantă, izolat și ventilat, chiar și cu astereală în câmp continuu. Se folosește pentru a proteja materialul izolant de  apă și vânt precum și pentru a permite evacuarea vaporilor de apa.