Tavanele casetate, care mai sunt cunoscute și sub denumirea de „Tavane False”, reprezintă o soluție tehnică pentru modernizarea unui spațiu. Tavanele casetate pot fi utilizate în locuințe, dar se folosesc, mai ales, în clădire de birou, spații comerciale, clinici, spitale, școli și cinematografe. Rolul principal al tavanelor casetate este estetic, deoarece ele „ascund’’ de ochii privitorilor diverse tipuri de instalații electrice, tavane nefinisate, grinzi, tubulaturi de ventilații.
Tavanele casetate, care pot fi albe sau colorate, netede sau cu diverse modele și perforații, se montează destul de ușor pe o structură metalică aparentă sau ascunsă.

În procesul de montare se folosesc niște accesorii speciale pentru tavanele casetate, cum ar fi: tirant cu buclă, tirant cu cârlig, conexiunea tiranților, profilele principale, profilele secundare, profilele compartimentare și profilul perimetral. După montare, unele tavane casetate pot fi acoperite cu vopsea lavabilă.

Mai jos sunt afișate toate plăcile noastre casetate pentru tavan.  Cu ajutorul filtrelor din partea stângă a ecranului, le puteți alege după  caracteristicile lor de bază. Iată și elementele din sistemul de suspensie:

Afișez toate cele 11 rezultate

FILTRU
Arată 36 48
Închide

Placă tavan casetat SATURN

85,00 MDL / m²
Placa Saturn pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din fibre minerale, suprafată fiind prelucrată cu vopsea din latex cu mici perforații.
Închide

Placă tavan casetat ATENA Art Board

80,00 MDL / m²
Placa ATENA Art Board pentru tavane suspendate este confecționată este confecționată din fibre minerale, suprafața fiind prelucrată cu vopsea din latex cu perforații de diferite dimensiuni.
Închide

Placa tavan casetat GALAXY

90,00 MDL / m²
Placa Pluto pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din fibre minerale, suprafața fiind prelucrată cu vopsea din latex cu perforații de diferite dimensiuni.
Închide

Placă tavan casetat SPARTA

70,00 MDL / m²
Placa Sparta pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitatea ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.
Închide

Placă tavan casetat ANTALYA

70,00 MDL / m²
Placa Antalya pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitatea ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.
Închide

Placă tavan casetat BLACK LOFT

80,00 MDL / m²
Placa Black Loft pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din gips incombustibil, cu suprafață din vinil de înaltă calitate, ce este ideal pentru zonele care necesită un mediu curat, fără praf. Partea din sparte este din folie de aluminiu ce ne oferă proprietăți de izolare termică.
Închide

Placă tavan casetat LUCERO

130,00 MDL / m²
Placa Lucero pentru tavane suspendate face parte din colecția Owacoustic®. Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu suprafața netedă și mici perforații de culoare neagră  aranjate într-o ordine simetrică. Utilizând modelul dat de placă spațiul Dumnevoastră va căpăta un aspect modern cu un design specific.
Închide

Placă tavan casetat VENUS

90,00 MDL / m²
Tavanele casetate, reprezintă o soluție tehnică pentru modernizarea unui spațiu. Tavanele casetate pot fi utilizate în locuințe, dar se folosesc, mai ales,în cladire de birou, spații comerciale, clinici, spitale, școli și cinematografe. Rolul principal al tavanelor casetate este estetic, deoarece ele „ascund’’ de ochii privitorilor diverse tipuri de instalații electrice, tavane nefinisate, grinzi, tubulaturi de ventilații.  
Închide

Placă tavan casetat PLUTO

85,00 MDL / m²
Placa Pluto pentru tavane suspendate face parte din colecția ChinaTop, este confecționată din fibre minerale, suprafată fiind prelucrată cu vopsea din latex.
Închide

Placă tavan casetat SANDILA/N

170,00 MDL / m²
Placa Sandila/N pentru tavane suspendate face parte din colecția Owacoustic®Smart. Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu suprafața rugoasă și perforații mici de culoare neagră.
Închide

Placa tavan casetat GATRIA

115,00 MDL / m²
Placa GATRIA  pentru tavane suspendate face parte din colecția OWAcoustic®.  Asigură o absorbție a sunetului crescută cu un aspect omogen cu suprafața netedă și perforații mari. Vezi descriere desfășurată.