Afișez 1 - 36 din 110 rezultate

Arată 36 48

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, SP3-4

350,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 15,3 x 15,3 x 1,3 cmCornierul SP3-4 are o formă geometrică care lasă o impresie profesională și stilată. Plinta SP3 și cornierul SP3-4 pot fi folosite pentru a crea modele personalizate de perete, panouri sau pentru a încadra elemente decorative.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai colecția ARSTYL în format 3D.

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, SP2-5

350,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 15,2 x 15,2 x 0,9 cmCornierul SP2-5 și plinta SP2 pot fi combinate pentru a crea modele de perete, panouri sau pot fi folosite pentru a încadra elemente decorative precum tablouri sau oglinzi. Simplitatea acestor produse asigură atemporalitatea lor și adaptabilitatea în orice stil de interior.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai colecția ARSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, IL12 Black

300,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8 x 2,3 x 200 cmProfilul IL12 BLACK WALLSTYL® poate fi instalat pe toate părțile peretelui și chiar pe mobilier. Finisajul negru plin de caracter face ca acest element să fie preferat atunci când vine vorba de conferirea unui spațiu cu o notă suplimentară de căldură și intimitate.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FT2 Black

180,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5,8 x 1,3 x 200 cmFT2 BLACK servește drept o amintire a avantajelor designului minimalist cu o notă contemporană în finisaj complet negru. Designul simplu și sigur face ca acest element să fie potrivit pentru orice cameră în orice tip de interior.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, SCURETTO

1.200,00 MDL / m² La comandă
Dimensiuni: 113,5 x 38 x 1,45 cmPanoul decorativ SCURETTO reprezintă o referință la piatra tăiată și structura sa minerală. Cu incizii fine, elementul oferă o varietate aproape infinită de combinații, producând un rezultat ferm contemporan. Puteți instala panourile 3D orizontal sau vertical pe pereți sau tavane pentru a crea interioare extraordinare datorită designului în formă geometrică.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, IL11 Black

520,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8 x 2,3 x 200 cmPlinta IL11 BLACK este dotată cu banda de difuzie care distribuie lumina, astfel încât LED-urile devin aproape invizibile. Banda integrată în flancul plintei oferă un element funcțional și decorativ, cu o anumită versatilitate care permite diferite efecte de iluminare în funcție de instalare.  Banda se contopește cu plinta atunci când LED-urile sunt stinse și creează o atmosferă de iluminare moale atunci când sunt conectate.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, IL10 Black

520,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8 x 2,3 x 200 cmPlinta IL10 BLACK WALLSTYL® este dotat cu banda de difuzie a luminii care diminuează și distribuie lumina uniform, astfel încât LED-urile să nu mai fie vizibile. Difuzorul negru este aproape invizibil atunci când luminile LED sunt stinse și creează o nuanță complet diferită de lumină atunci când sunt conectate.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă de perete pentru conexiuni NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WL10

110,00 MDL bucată
Dimensiuni: 200 x 30 x 1,45 cmWALLSTYL® WL10 poate fi folosit ca o conexiune elegantă între mai multe panouri de perete. Poate fi combinat cu plinta FL11 și panourile de perete Canelé S, Canele L, Dorique și Scuretto pentru a crea pereți 3D unici sau poate fi instalat individual pentru a forma rame.WL10 poate fi, de asemenea, utilizat separat pentru a crea rame sau alte design-uri decorative. Unghiurile ascuțite și grafice cu un design geometric îndrăzneț creează un joc de lumină și umbră.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Plintă de perete pentru conexiuni NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FL11

110,00 MDL bucată
Dimensiuni: 200 x 25 x 1,45 cmFolosiți FL11 împreună cu plinta WL10 și panourile de perete Canelé S, Canele L, Dorique și Scuretto pentru o combinație perfectă.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, CANELÉ L

1.000,00 MDL bucată
Dimensiuni: 200 x 30 x 1,45 cmCANELÉ L, cu proporțiile sale generoase, favorizează compozițiile evidente pentru interioare pline de caracter. Profilele de finisare FL11 și WL10 au fost proiectate pentru a se potrivi perfect cu aceste panouri.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, CANELÉ S

890,00 MDL bucată
Dimensiuni: 200 x 30 x 1,45 cmInspirat de interioarele moderniste și arhitectura scandinavă, panourile 3D CANELÉ S & L pot fi utilizate împreună pentru a crea design-uri dinamice sau separat pentru un aspect mai subtil. Acest panou 3D poate fi utilizat în combinație cu profilele de finisare FL11 și WL10.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Panou de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, DORIQUE

1.000,00 MDL bucată
Dimensiuni: 200 x 30 x 1,45 cmPanoul de perete DORIQUE este o reinterpretare a unui model clasic, care se potrivește perfect în interioarele contemporane. Dungi de lumină și umbră se succed alternativ de-a lungul liniilor verticale, creând un joc de contraste și o geometrie sofisticată. Acest panou 3D poate fi utilizat în combinație cu profilele de finisare FL11 și WL10, precum și cu panourile de perete CANELÉ S și L pentru a crea compoziții unice.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți panourile decorative pentru decor pereți în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z10 FLEX

580,00 MDL bucată
Dimensiuni: 1,8 x 3,8 x 200 cmFabricat din poliuretan, plinta Z10 FLEX este o versiune flexibilă a produsului standard Z10 ARSTYL ® . Este o soluție pentru decor pereți sau suprafețe curbate. Caracterul său clasic îi asigură adaptabilitatea la toate mediile, inclusiv la decoruri grandioase și foarte detaliate.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, NOMASTYL, TL

350,00 MDL bucată
Размеры: 15 x 15 x 200 смCornișă lată TL NOMASTYL ® dă impresia de eleganță și rafinament. Profilul de cornișă TL este potrivit pentru interioare tradiționale datorită designului său tipic clasicЕсли вы дизайнер, вам могут пригодиться карнизы НОМАСТИЛЬ в формате 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, NOMASTYL, GT

125,00 MDL bucată
Dimensiuni: 11,7 x 5 x 200 cmCornișa GT poate fi instalată pe tavan în două direcții posibile pentru a oferi un efect de finisare personalizat. Un design simplu cu detalii liniare și un profil geometric creează o piesă caracteristică atemporală.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele NOMASTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, NOMASTYL, TI

290,00 MDL bucată
Dimensiuni: 13,8 x 13,8 x 200 cmCornișa lată TI NOMASTYL ® dă impresii de eleganță și rafinament. Cu formă pronunțată și rotunjită oferă textură și dimensiune unui interior. Liniile fine și suprafața netedă creează umbrire subtilă pentru a îmbunătăți designul cornișei TI.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele NOMASTYL în format 3D.

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z103

450,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 14,5 x 14,5 x 1,8 cmAdăugați textură unui interior cu designul clasic al cornierului Z103 ARSTYL® Cornierul de colț Z103 poate fi combinat cu profilul Z10 pentru a crea brâuri unice de perete.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z13 Flex

850,00 MDL bucată
Dimensiuni: 8 x 2,2 x 200 cmZ13 vine ca parte a gamei Flex, permițând modelarea precisă a formei camerei. Simplitatea acestei cornișe este de bun augur atât cu interioarele moderne, cât și cu cele tradiționale. Z13 ARTSTYL este o plintă de perete perfectă pentru a crea interioare personalizate.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai plintele ARSTYL flexibile în format 3D. 

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WD2-2200

250,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7 x 1.5 x 220 cmUtilizați WD2 ca brâu clasic sau pentru a crea panouri, rame sau compoziții individuale pe perete sau tavan. Designul contemporan al profilului WD2 îl face complementul perfect pentru orice interior modern. Formele minimaliste asigură adaptabilitatea la împrejurimile sale, inclusiv la cele mai creative și îndrăznețe spații.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D. 

Plintă de perete NOËL & MARQUET, ARSTYL, SP2

210,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2,2 x 0,9 x 200 cmPlinta îngustă SP2 ARTSTYL este un element din poliuretan perfect pentru a crea interioare personalizate. Formă sa simplistă asigură că funcționează cu toate stilurile de decor, inclusiv cu mediile contemporane. Plinta SP2 și cornierul SP2-5 și pot fi combinate pentru a crea modele de perete, panouri sau pot fi folosite pentru a încadra elemente decorative precum tablouri sau oglinzi.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FT1F

105,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3,8 x 1,3 x 200 cmPlinta FT1F este finisată cu vopsea albă (culoarea RAL 9016), fiind complet gata de instalare. Un design modern și geometric adaugă o notă modernă de finisare unui interior. FT1F este, de asemenea, funcțional datorită materialului durabil care protejează pereții de impact, murdărie și deteriorare. Modelul oferă o tranziție lină între perete și podea. Este potrivită pentru interioare moderne și tradiționale.Plinta FT1F poate fi folosită și ca brâu și ca profil pentru rame de perete.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți produsele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FT2F

125,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5,8 x 1,3 x 200 cmPlinta FT2F WALLSTYL este gata vopsită, ideală pentru proiecte cu un interval de timp limitat. FT2F are un design fin, asigurându-i versatilitatea pentru a se îmbina cu stilurile moderne de decor. Liniile orizontale se îmbină perfect cu formele utilizate în mod obișnuit în construcțiile contemporane.  Plinta FT2F WALLSTYL® este atât atrăgătoare din punct de vedere vizual, cât și practică, datorită proprietăților sale rezistente la impactul acțiunilor zilnice.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FL2 Flex

760,00 MDL bucată
Dimensiuni: 12 x 1,5 x 200 cmPlinta FL2 FLEX oferă o tranziție lină și lustruită între perete și podea, adăugând notă finală unui interior. Fiind flexibilă, plinta FL2 Flex creează un finisaj fin pentru pereții curbați și stâlpii rotunzi.  Detaliile subtile permit plintei FL2 să se îmbine perfect cu o varietate de stiluri interioare.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți profilele FLEX în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FT2

125,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5,8 x 1,3 x 200 cmPlinta FT2 WALLSTYL® este atât atrăgătoare din punct de vedere vizual, cât și practică, datorită proprietăților sale rezistente la impactul acțiunilor zilnice. Indiferent de acoperirea podelei, plinta FT2 oferă un finisaj modern și sofisticat.  Aspectul minimalist asigură că plinta FT2 WALLSTYL® este versatilă și atemporală, adaptându-se cu ușurință la orice schimbare a stilului de decor.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FL6

37,00 MDL bucată
Dimensiuni: 1,2 x 1,9 x 200 cmPlinta FL6 WALLSTYL® este atât atrăgătoare din punct de vedere vizual, cât și practică, datorită proprietăților sale rezistente la impactul acțiunilor zilnice. Forma FL6 oferă o estetică perfectă atât în interioarele moderne, cât și în cele tradiționale. Aspectul minimalist asigură că plinta FL6 WALLSTYL® este versatilă și atemporală, adaptându-se cu ușurință la orice schimbare a stilului de decor.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FL4

380,00 MDL bucată
Dimensiuni: 15 x 2 x 200 cmEvidențiați rafinamentul unui interior tradițional cu plinta FL4 WALLSTYL®. Un design simplist și partea superioară curbată adaugă detalii subtile și stilate unei camere.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FD2

230,00 MDL bucată
Dimensiuni: 15 x 1,1 x 200 cmUn design fin minimalist face din plinta FD2 WALLSTYL® atingerea perfectă a interioarelor moderne. Din punct de vedere estetic, plinta FD2 WALLSTYL® este simplistă, având o singură linie detaliată care curge în paralel cu liniile podelei și peretelui.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FB2F

210,00 MDL bucată
Dimensiuni: 10 x 1,3 x 200 cmProtejați pereții de deteriorări și urme cu FB2 funcțional, pentru a prelungi standardul de finisare al unei încăperi. Stilul clasic al plintei FB2F WALLSTYL este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli. Un design delicat și elegant oferă o textură subtilă unui perete și creează o tranziție lină între perete și podea. Plinta FB2F WALLSTYL ® este gata de instalare fiind vopsite în alb în culoarea RAL 9016.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, FB1F

130,00 MDL bucată
Dimensiuni: 6 x 1,3 x 200 cmConcepută într-un stil clasic, plinta FB1F WALLSTYL oferă atât elemente decorative, cât și de protecție.   Un material rezistent la umezeală face ca FB1 să fie potrivit pentru băi și bucătării umede. Plinta FB1F WALLSTYL ® este gata de instalare fiind vopsite în alb în culoarea RAL 9016.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Plintă universală NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WT8

70,00 MDL bucată
Dimensiuni: 2 x 3 x 200 cmWT8 poate fi folosită ca cornișă la tavan sau ca plintă îngustă la pardoseli. Aspectul său minimalist se pretează tuturor interioarelor datorită designului său simplist și rotunjit.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, WALLSTYL, WT1

150,00 MDL bucată
Dimensiuni: 5,8 x 4,5 x 200 cmCornișa WT1 urmează tendința liniilor clare regăsite în design-urile contemporane și, prin urmare, este potrivită pentru spațiile de locuit moderne. Datorită simplității, cornișa adaugă dimensiune încăperii în mod subtil.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele WALLSTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z15

300,00 MDL bucată
Dimensiuni: 3,9 x 3,9 x 200 cmUn design simplist asigură că Z15 se adaptează la orice stil interior. Pentru interioarele clasice, cornișa Z15 ARSTYL® este o soluție pentru toate timpurile. Finisează estetic tranziția de la perete la tavan. Dimensiunile cornișei Z15 se potrivește tuturor înălțimilor de camere și nu sunt intruzive pentru spațiile mai mici.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.

Cornier decorativ NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z102

470,00 MDL set 4 buc
Dimensiuni: 20 x 20 x 1,8 cmCornierul de colț Z102 poate fi combinat cu profilul Z10 pentru a crea brâuri unice de perete.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z16 flex

900,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7 x 5 x 200 cmZ16 vine ca parte a gamei Flex, permițând modelarea precisă a formei camerei. Cornișă din poliuretan pentru decorarea tavanului cu nișă pentru banda LED. Simplitatea acestei cornișe este de bun augur atât cu interioarele moderne, cât și cu cele tradiționale. Încorporarea caracteristicilor de design minimalist într-un spațiu asigură menținerea liniilor curate și moderne.Dacă ești designer, ți-ar prinde bine să ai cornișele ARSTYL flexibile în format 3D. 

Cornișă NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z19

510,00 MDL bucată
Dimensiuni: 7,9 x 7,9 x 200 cmCornișele Z19 sunt detaliate și oferă un element de interes și rafinament unui spațiu. Combinația de curbe netede și linii orizontale atrage privirea în sus, fără a deveni o distragere a atenției de la împrejurimi.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.

Cornișă NOËL & MARQUET, ARSTYL, Z1240

300,00 MDL bucată
Dimensiuni: 4,2 x 4,2 x 200 cmForma concavă a cornișei Z1240 ARSTYL® asigură o tranziție fără probleme de la perete la tavan. Acest articol funcționează indiferent dacă adaugă noțiuni de finisare unei zone de afaceri sau completează caracteristicile existente ale unei case.Simplitatea estetică a cornișei Z1240 îmbunătățește orice stil interior.Dacă sunteți designer, v-ar prinde bine să aveți cornișele ARSTYL în format 3D.